На Подолі розташований готель «Radisson Blu», на першому поверсі якого гостей зустрічає вишуканий ресторан «Старокиївський». Шеф-кухар закладу балує гостей традиційними стравами української кухні. З-поміж фірмових страв відзначають український борщ, вареники з картоплею та м'ясом, соління і варіації м'ясних нарізок з бужениною, київськими ковбасками та з салом. Особлива гордість ресторану – це широкий вибір м'яса, яке готують на грилі: баранина, телятина і свинина. Серед страв міжнародної кухні ...
На Подолі розташований готель «Radisson Blu», на першому поверсі якого гостей зустрічає вишуканий ресторан «Старокиївський». Шеф-кухар закладу балує гостей традиційними стравами української кухні. З-поміж фірмових страв відзначають український борщ, вареники з картоплею та м'ясом, соління і варіації м'ясних нарізок з бужениною, київськими ковбасками та з салом. Особлива гордість ресторану – це широкий вибір м'яса, яке готують на грилі: баранина, телятина і свинина. Серед страв міжнародної кухні акцент зроблений на філе сібаса з овочевим кус-кусом, королівських креветках-гриль, варіаціях брускети, італійських антипастах і класичній Пана-коті з ягідним соусом. У будні гостям готують комплексні бізнес-ланчі. Інтер'єр ресторану оформлений у класичному стилі – пісочні відтінки, елегантні меблі, оздоблення мармуром.