«SOLOD enjoy bar» – це барбекю-ресторан з власною коптильнею. Два зали приміщення вміщають до 150 гостей. В інтер'єрі багато дерева й оригінальних елементів декору. Є як великі столи з лавами, так і невеликі столики з приглушеним світлом. Для коптильні в ресторан постачають спеціальні дрова певних порід дерев. Використовуються два методи копчення – холодний і гарячий. До копчення м'ясо маринують в одному з розсолів – мокрому або сухому. Сухий – це ізраїльські спеції та сіль, якими обтирають м'яс...
«SOLOD enjoy bar» – це барбекю-ресторан з власною коптильнею. Два зали приміщення вміщають до 150 гостей. В інтер'єрі багато дерева й оригінальних елементів декору. Є як великі столи з лавами, так і невеликі столики з приглушеним світлом. Для коптильні в ресторан постачають спеціальні дрова певних порід дерев. Використовуються два методи копчення – холодний і гарячий. До копчення м'ясо маринують в одному з розсолів – мокрому або сухому. Сухий – це ізраїльські спеції та сіль, якими обтирають м'ясо або рибу. При мокрому методі додають, відповідно, воду. Термін витримки при цьому передбачається в дві доби. У меню є курячі та баварські копчені ковбаски, спейрібз двох видів, лопатка, курячі крила, язик, стейк індички, авторські соуси до м'яса від шефа, різноманітні салати та супи, домашній хліб і десерти. З барної карти можна насолодитися коктейлями, крафтовим пивом і домашніми настоянками.