Один з пивних ресторанів мережі «Солом'янська Броварня» розмістився на відомому Андріївському узвозі в центрі Києва.
Заклад має три поверхи й стилізований під класичний європейський паб.
Інтер'єр оформлений у пісочних і насичених шоколадних відтінках, а також доповнений масивними меблями, шкіряними диванами, настінним панелями з темних порід дерев.
На першому поверсі є довга барна стойка та пабна зона, на другому поверсі гості можуть розташуватися в основному залі, місткістю 42 персони, або вибрати невеликий бенкетний зал для компанії з 20 гостей.
Третій поверх складається з просторого бенкетного залу, в якому встановлена сцена з професійним музичним і акустичним обладнанням, де часто виступають популярні кавер-групи.
Головною особливістю закладу є широкий асортимент нефільтрованого фірмового пива власного виробництва.
У барній карті гості знайдуть Blonde Ale, Pilsner, Weissbier, American Amber Ale, American Stout, Weizebock, Golden Ale, Imperial Stout.
Меню складається з асортименту популярних європейських страв.
Основний акцент зроблено на пивних снеках.
Гості можуть замовити холодні закуски, салати, страви з м'яса, риби й морепродуктів, страви для великих компаній, супи, гарніри та ковбаски власного приготування.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- курячі молочні сосиски,
- телячу ковбасу з базиліком,
- гострі ковбаски зі свинини в пивній глазурі,
- франкфуртські сосиски,
- котлети з тріски під вершковим соусом з овочевим соте,
- філе лосося з пюре з цвітної капусти,
- рапани з овочами-гриль, томатами й базиліковим соусом,
- скумбрію-гриль з прованськими травами,
- курча-гриль з домашньою аджикою,
- шашлик з телячого язика з солодким перцем,
- рагу з баранини з кінзою і соусом «Зелений ткемалі»,
- стейк «Тендерлоін»,
- теплий салат з тигровими креветками й кальмарами,
- український борщ зі свининою,
- асорті фірмових ковбасок,
- хачапурі з сиром.
Для любителів солодкого в ресторані готують десерти, серед яких виділяють фірмовий торт «Наполеон».