Головна / Ресторани / Стейкхаус
Київ, вул. Володимирська 49 А
Золоті ворота
Середній чек: 
$$$$
Опис

Недалеко від станції метро «Золоті Ворота» та Національної опери, на вулиці Володимирській у Києві розмістився двоповерховий м'ясний ресторан «Стейкхаус».

У закладі відсутня вивіска і потрапити в нього можна через м'ясну лавку з вітражними вікнами.

Тут, до речі, гості можуть придбати сиров'ялену продукцію, шинку, варену ковбасу власного виробництва, стейки та інше.

Дизайнерський інтер'єр у стилі мінімалізму доповнений оздобою з бетону, сталі, шкіри, скла, мармуру і нат...

Недалеко від станції метро «Золоті Ворота» та Національної опери, на вулиці Володимирській у Києві розмістився двоповерховий м'ясний ресторан «Стейкхаус».

У закладі відсутня вивіска і потрапити в нього можна через м'ясну лавку з вітражними вікнами.

Тут, до речі, гості можуть придбати сиров'ялену продукцію, шинку, варену ковбасу власного виробництва, стейки та інше.

Дизайнерський інтер'єр у стилі мінімалізму доповнений оздобою з бетону, сталі, шкіри, скла, мармуру і натурального дуба.

Одна зі стін викладена трьома тисячами винних пляшок і оточена живими оливковими деревами, які спеціально привезли сюди з Іспанії.

З балкона другого поверху гості можуть спостерігати за роботою бару і відкритої кухні.

У меню ресторану акцент зроблено на стравах з українського м'яса - яловичина, телятина, свинина, м'ясо кролика, курка та ягнятина. Гостям представлені солоні еклери, салати, закуски, супи, пасти, різото, страви-гриль, біфштекси, стейки, кебаби, корейки, гарніри та десерти.

Серед фірмових позицій меню відзначають:

  • страву «Фунт яловичих ребер, забутих на ніч у печі»,
  • цілу спинку ягняти з корейкою і вирізкою,
  • рубаний біфштекс з яловичини зі смаженим яйцем,
  • біфштекс з кролика з цвітною капустою і тхіною під кунжутним соусом,
  • бургер з котлетою з яловичих потрухів,
  • котлету з поросятини на кістці,
  • еклер з начинкою з баранини з хумусом з білої квасолі,
  • копчений ростбіф з обпаленими овочами,
  • яловичий бульйон з пельменями з потрухів бичка і свіжим ялівцем,
  • пасту з телячим мозком і соусом з білих грибів,
  • яблучну тарту з ванільним морозивом.
До страв ресторану подають хліб власного виробництва.

Коктейльна карта включає асортимент оригінальних авторських позицій, а також гостям представлена велика винна карта, де є вина з усіх куточків світу.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!