Недалеко від станції метро «Золоті Ворота» та Національної опери, на вулиці Володимирській у Києві розмістився двоповерховий м'ясний ресторан «Стейкхаус».
У закладі відсутня вивіска і потрапити в нього можна через м'ясну лавку з вітражними вікнами.
Тут, до речі, гості можуть придбати сиров'ялену продукцію, шинку, варену ковбасу власного виробництва, стейки та інше.
Дизайнерський інтер'єр у стилі мінімалізму доповнений оздобою з бетону, сталі, шкіри, скла, мармуру і натурального дуба.
Одна зі стін викладена трьома тисячами винних пляшок і оточена живими оливковими деревами, які спеціально привезли сюди з Іспанії.
З балкона другого поверху гості можуть спостерігати за роботою бару і відкритої кухні.
У меню ресторану акцент зроблено на стравах з українського м'яса - яловичина, телятина, свинина, м'ясо кролика, курка та ягнятина. Гостям представлені солоні еклери, салати, закуски, супи, пасти, різото, страви-гриль, біфштекси, стейки, кебаби, корейки, гарніри та десерти.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
- страву «Фунт яловичих ребер, забутих на ніч у печі»,
- цілу спинку ягняти з корейкою і вирізкою,
- рубаний біфштекс з яловичини зі смаженим яйцем,
- біфштекс з кролика з цвітною капустою і тхіною під кунжутним соусом,
- бургер з котлетою з яловичих потрухів,
- котлету з поросятини на кістці,
- еклер з начинкою з баранини з хумусом з білої квасолі,
- копчений ростбіф з обпаленими овочами,
- яловичий бульйон з пельменями з потрухів бичка і свіжим ялівцем,
- пасту з телячим мозком і соусом з білих грибів,
- яблучну тарту з ванільним морозивом.
Коктейльна карта включає асортимент оригінальних авторських позицій, а також гостям представлена велика винна карта, де є вина з усіх куточків світу.