У провулку Відрадному у Солом'янському районі Києва розмістився ресторан близькосхідної кухні «Султан».
До послуг гостей просторий основний зал, затишний бенкетний зал і крита літня веранда для відпочинку в теплу пору року. Інтер'єр закладу оформлений у теплих пісочних відтінках з оздобою і меблями з темних порід дерев, картинами в позолочених рамах, візерунчастим текстилем.
Кухарі спеціалізуються на приготуванні традиційних страв кавказької та європейської кухонь. Акцент у меню зроблено на стравах, які готують на мангалі.
Гості можуть замовити люля кебаб зі свинини, яловичини, баранини, шашлик зі свинини, телятини, печінки, курячий шиштаук, шашлик з каре баранини й сома, стейк із сьомги, скумбрію на вугіллі й овочі-гриль.
Крім цього, у ресторані подають холодні закуски, салати, перші страви, основні гарячі страви, гарніри й соуси, борошняні вироби, десерти.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- салат «Султан» з телятиною, помідорами, кукурудзою і листям салату,
- салат «Гурман» з індичкою, томатами чері й каперсами,
- салат «Сіті любові» з мідіями, креветками, кальмарами й ананасами,
- хашламу,
- хачапурі з сиром і шпинатом,
- печеню з баранини й овочів «Чанахі»,
- медальйони з телятини з цибулею і томатами чері,
- свинячий антрекот зі спаржевою квасолею і каперсами,
- судака з грибами під сиром,
- свинячі ребра в медовому соусі з картоплею по-домашньому.