«Тадіс» - це ресторанний комплекс, який розмістився в Дніпровському районі Києва, на вулиці Миропільській.
До послуг гостей ресторан з двома бенкетними залами, кожен з яких вміщує до 60 запрошених, а також затишний паб і літня тераса. Елегантний інтер'єр закладу виконаний у стилі сучасної класики - теплі пісочні, бордові й шоколадні відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, витончені люстри з позолотою, ліпнина і дорогий текстиль.
Меню ресторану пропонує широкий асортимент популярних страв європейської кухні, які кухарі готують з натуральних свіжих продуктів. Основну увагу приділено стравам, які запікають на відкритому вогні.
Меню «Тадіс» містить холодні закуски, бургери, страви у фритюрі, гарячі сковорідки, салати, гарніри, перші страви, піцу на тонкому тісті, а також основні страви з курки, телятини, свинини, баранини, риби й овочів, які готують на мангалі.
Серед фірмових позицій меню ресторану відзначають:
- смажене куряче філе з сиром і беконом,
- медальйони з телятини під ягідним соусом з овочами-гриль,
- свинячі ребра-гриль під фірмовим соусом,
- люля-кебаб з баранини,
- річкову форель-гриль,
- теплий салат «Тадіс» зі смаженим курячим філе, томатами чері, перепелиними яйцями, печінкою і міксом зелені,
- лаваш на грилі з сиром, томатами й зеленню,
- український борщ зі сметаною, грінками й салом,
- гарячу сковорідку «Вечеря єгеря» зі смаженою свининою, картоплею, цибулею, грибами й зеленню,
- піцу «Мисливська» з беконом, шинкою і мисливськими ковбасками,
- піцу з лососем і морепродуктами,
- бургер з котлетою з посіченої яловичини з сиром чедер і овочами,
- курячі крила «Тадіс», шоколадний фондан з морозивом.
Регулярно в ресторані «Тадіс» проходять бенкети й фуршети, весільні урочистості, дитячі та сімейні свята, ювілеї та дні народження, корпоративні заходи.