Сімейний ресторан «Тандир» розмістився у передмісті Києва, у зеленій зоні в Конча-Заспі.
Інтер'єр ресторану витриманий в еклектичному стилі, в якому поєднуються класичні, національні українські та східні етно-елементи. У розпорядженні гостей просторий «Камінний зал», розрахований на 150 осіб, «Винний зал» і «Мангальний зал», місткістю 30 гостей кожний, окремі зали для 8 гостей та мальовнича літня тераса, де можуть вільно розміститися до 100 осіб,
Серце закладу — дров‘яний тандир, де випікають перепічку та шоті.
В меню ресторану є преміальне м‘ясо з семи країн світу, що готується у тандирі, на мангалі або у стилі татакі біля вашого столу. З четверга по неділю шеф-кухар готує особливу страву: шурпу, витриманий український рібай, думляму та маргіланський плов.
Для маленьких гостей передбачена простора дитяча кімната і безпечний майданчик на свіжому повітрі. А для найменших — окрема комфортна кімната матері та дитини. Також тут розроблено спеціальне дитяче меню. Щосуботи та щонеділі для маленьких кухарів влаштовують кулінарні майстер-класи.
У ресторані «Тандир» ретельно підібрана колекція вин, що підкреслює смак кожної страви. У барній карті представлений широкий вибір дигестивів, віскі та коктейлів на основі гранатового лікеру.