У Подільському районі, на лівому березі Києва, на вулиці Наталії Ужвій, гостей зустрічає ресторан кавказької кухні «Тавадурі».
Колоритний інтер'єр закладу оформлений у близькосхідному стілі - тепла пісочна колірна гама, меблі та оздоблення з натурального дерева, дикий камінь і жива зелень, тематичні розписи на стінах.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв грузинської, європейської та української кухонь.
Відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, перші й другі страви, шашлик, піцу на тонкому тісті, гарніри, соуси та десерти.
Фірмовими позиціями меню вважаються:
- курка в «Баже»,
- баклажани з горіхами «Сатені»,
- зелене лобіо з горіхами,
- салат «Шеф» з телятиною, стручковою квасолею і печерицями,
- кубдарі,
- хачапурі на мангалі,
- суп «Харчо»,
- юшка по-грузинськи з філе сома,
- курча табака,
- чахохбілі,
- телячий язик по-грузинськи,
- свинячий стейк під винним соусом,
- свинина від шефа з помідорами, печерицями та сиром сулугуні,
- шашлик зі свинячого ошийка від шефа,
- піца «Піноккіо» з сосисками, печерицями та солодким перцем,
- десерт «Фантазія».
У барній карті гості знайдуть розливне пиво й пивні закуски, міцний алкоголь, вина Грузії, Італії, України.
Також відвідувачі можуть замовити ароматний кальян. Регулярно тут проходять бенкети, а також грають живу музику.