У самому серці Оболоні, на вулиці Зої Гайдай, у Києві розмістився ресторан-паб «Таверна».
У розпорядженні гостей просторий основний зал з барною стойкою, а також літня тераса, яка розрахована на 50 персон.
Затишний інтер'єр витриманий у традиційному барному стилі – пісочні й шоколадні відтінки в оформленні, м'які дивани, плазмові екрани й великий акваріум з екзотичними рибками.
У барній карті представлений широкий асортимент елітних міцних напоїв, а також фірмові коктейлі та настоянки власного виробництва.
Меню закладу містить ряд популярних страв європейської кухні.
Відвідувачам подають усякі холодні й гарячі закуски, салати, піцу з різними начинками, перші й основні страви, страви з м'яса та риби, приготовані на грилі, десерти.
Основний акцент зроблено на різноманітності пивних закусок – креветки, бастурма, морська тарілка, свинячі вуха, обсмажені в соєвому соусі, часникові грінки.
До фірмових страв меню відносять:
- стейк з телятини в медово-гірчичному соусі,
- телятину-гриль під вершково-грибним соусом,
- печеня зі свинини під яйцем в горщику,
- салат «Імперський» з курячим філе й обсмаженим беконом,
- солянку,
- філе лосося-гриль під вершково-соевим соусом з оливками й лимоном,
- піцу з мисливськими ковбасками.
Регулярно в ресторані-пабі проходять трансляції спортивних подій, боксерських поєдинків і футбольних матчів.
Крім того, гості можуть зіграти в настільні ігри та заспівати улюблених пісень в караоке.