На бульварі Тараса Шевченка в центрі Києва, на території готелю «Premier Palace Hotel», розмістився панорамний ресторан «Terracotta».
Елегантний інтер'єр закладу витриманий у стилі європейської класики – пісочні й шоколадні відтінки, меблі з натурального дерева та старовинні стільці, білосніжні скатертини, живі квіти, венеціанська штукатурка, люстри з муранського скла.
Меню A La Carte складається зі страв середземноморської, європейської та української кухонь, які готують в авторській інтерпретації шеф-кухаря з натуральних автентичних продуктів.
Відвідувачам подають холодні й гарячі закуски, салати, супи, пасту, різото, основні страви з м'яса, риби й морепродуктів, а також ряд оригінальних десертів.
Фірмовими стравами меню ресторану «Terracotta» вважаються:
- лінгвіні від шеф-кухаря з чорнилом каракатиці та морепродуктами,
- ікра осетра з тостами й вершково-йогуртовим соусом,
- салат «Пепе аль Форно» з моцарелою ді Буфало,
- суп «Качуко Ліворнезе»,
- восьминіг по-середземноморськи з соусом з горгондзоли,
- різото негро з морепродуктами та соусом Песто,
- філе дорадо на шпинаті з вершковим соусом і лісовими грибами,
- стейк Міньйон від шефа,
- рибна котлета «Пан Київ».
- фірмову авторську пана-коту з білого шоколаду і йогурту,
- десерт «Теракота»,
- шоколадний фондан з малиновим кюлі й ванільним морозивом,
- сорбет манго з шоколадним соусом і мигдальним твілем з ягодами.
У ранковий час в ресторані подають сніданки в форматі шведського столу, де гості можуть обрати популярні страви європейської, української та японської кухонь.
У розпорядженні гостей просторий основний зал, власна енотека з колекцією елітних вин, а також три приватні кімнати.
У ресторані щодня лунає жива інструментальна музика, а вечорами виступають вокалісти.