Головна / Каталог закладів у місті Київ / Ресторан Terracotta (Теракота)

Ресторан Terracotta (Теракота)

Terracotta
5
Київ, бул. Тараса Шевченка 5-7
5
Все фотографии
Ресторан Terracotta (Теракота)
Київ, бул. Тараса Шевченка 5-7
Київ, бул. Тараса Шевченка 5-7
+38 044 244 1235
Театральна, Площа Льва Толстого
Середній чек: 
$$$$
Опис
На бульварі Тараса Шевченка в центрі Києва, на території готелю «Premier Palace Hotel», розмістився панорамний ресторан «Terracotta». Елегантний інтер'єр закладу витриманий у стилі європейської класики – пісочні й шоколадні відтінки, меблі з натурального дерева та старовинні стільці, білосніжні скатертини, живі квіти, венеціанська штукатурка, люстри з муранського скла. Меню A La Carte складається зі страв середземноморської, європейської та української кухонь, які готують в авторській інтерпре...

На бульварі Тараса Шевченка в центрі Києва, на території готелю «Premier Palace Hotel», розмістився панорамний ресторан «Terracotta».

Елегантний інтер'єр закладу витриманий у стилі європейської класики – пісочні й шоколадні відтінки, меблі з натурального дерева та старовинні стільці, білосніжні скатертини, живі квіти, венеціанська штукатурка, люстри з муранського скла.

Меню A La Carte складається зі страв середземноморської, європейської та української кухонь, які готують в авторській інтерпретації шеф-кухаря з натуральних автентичних продуктів.

Відвідувачам подають холодні й гарячі закуски, салати, супи, пасту, різото, основні страви з м'яса, риби й морепродуктів, а також ряд оригінальних десертів.

Фірмовими стравами меню ресторану «Terracotta» вважаються:

  • лінгвіні від шеф-кухаря з чорнилом каракатиці та морепродуктами,
  • ікра осетра з тостами й вершково-йогуртовим соусом,
  • салат «Пепе аль Форно» з моцарелою ді Буфало,
  • суп «Качуко Ліворнезе»,
  • восьминіг по-середземноморськи з соусом з горгондзоли,
  • різото негро з морепродуктами та соусом Песто,
  • філе дорадо на шпинаті з вершковим соусом і лісовими грибами,
  • стейк Міньйон від шефа,
  • рибна котлета «Пан Київ».
Для любителів солодкого в ресторані готують:

  • фірмову авторську пана-коту з білого шоколаду і йогурту,
  • десерт «Теракота»,
  • шоколадний фондан з малиновим кюлі й ванільним морозивом,
  • сорбет манго з шоколадним соусом і мигдальним твілем з ягодами.

У ранковий час в ресторані подають сніданки в форматі шведського столу, де гості можуть обрати популярні страви європейської, української та японської кухонь.

У розпорядженні гостей просторий основний зал, власна енотека з колекцією елітних вин, а також три приватні кімнати.

У ресторані щодня лунає жива інструментальна музика, а вечорами виступають вокалісти.

Сайт: terracotta.ua
Читать статьи о ресторане
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!