У самому центрі столиці, на вулиці Володимирській, гостей зустрічає ресторан «Втрачена кухня».
Заклад займає перший поверх старовинного будинку. Оригінальний інтер'єр ресторану занурює гостей в атмосферу оселі київських аристократів початку двадцятого століття. У залі переважають пастельні відтінки, стіни прикрашають дзеркала в витіюватих рамках, різьблені меблі виконані з натурального дерева, як елементи декору використані старовинні книги, раритетне піаніно, комоди.
Меню в ресторані розділене на дві частини: в першій вказані популярні страви української та європейської кухонь, які готують за рецептами 21 століття, а друга частина присвячена традиційним стравам української кухні 19 століття, рецепти для яких взяті з книги, датованій початком двадцятого століття.
Для маленьких гостей у ресторані розроблено спеціальне дитяче меню.
Фірмові страви меню:
- паштет з індички з грінками,
- домашні ковбаски зі смаженою картоплею,
- жульєн у мішечку з млинця,
- млинці з маком,
- курячий бульйон з домашньою локшиною,
- качка в медовій глазурі,
- деруни з яйцем пашот й ікрою оселедця,
- борщ з бичачим хвостом і пампушками,
- корейка зі свинини з картоплею по-селянськи,
- котлета по-київськи,
- ніжка кролика з селеровому пюре,
- котлета з щуки з буряком.
З-поміж десертів є фірмові ласощі:
- торт «Київський»,
- торт «Наполеон» з заварним кремом,
- штрудель з яблуками та морозивом,
- сирний пиріг з ванільним соусом.
Алкогольна карта складається з добірних марок українських та європейських вин, також є фірмовий ель.