Один з пивних пабів мережі «This is Пивбар» розмістився на Троєщині в Києві, на вулиці Лісківській.
Дизайнерський інтер'єр просторого дворівневого приміщення оформлений у стилі лофт з елементами декору в дусі рок-н-ролу - пісочні, графітові й чорні відтінки, лаконічні меблі, панорамні вікна, оздоблення з бетону і натурального дерева, гітари, що прикрашають стіни.
На першому поверсі стоїть контактна барна стойка і відкрита кухня з дерев'яною піччю. Другий рівень займає величезний колдрум, де зберігаються кеги з пивом і від кожної з них безпосередньо йдуть дроти з кранами. Також на другому поверсі обладнана контактна барна стойка, майданчик для танців з прожекторами й диско-кулею, сцена, на якій з четверга по суботу виступають музиканти.
Для спортивних уболівальників у закладі встановлено безліч екранів, щоб було зручно спостерігати за футбольним матчем з будь-якої частини залу. Головною гордістю паба вважається величезний вибір розливного пива.
У барній карті налічується понад 50 різновидів пива з України, Шотландії, Ірландії, Франції, Іспанії Чехії, Німеччини, Бельгії, США, Англії, і Нідерландів, а також асортимент українського крафтового пива.
Основу меню складають популярні страви американської, європейської, англійської, італійської та української кухонь.
Основний акцент зроблено на пивних закусках, зокрема в'ялені закуски власного приготування, а також подають холодні закуски, салати, супи, гарячі сковорідки, бургери, ковбаски, страви, приготовані на мангалі, піцу, десерти.
Фірмовими стравами закладу вважаються:
- брезаола «Ола-Ола» з телятини, в'ялена за старовинним італійським рецептом,
- кільця кальмарів «П'яні британські кальмари» у пивному клярі з часниковим соусом,
- салат від шефа з обсмаженою телятиною, курячим філе, міксом салатів, помідорами чері й сиром рокфор,
- фірмова закуска «Дабл кальцоне до чарки» - перекручене сало з часником і кропом, яке подається з бородинським хлібом і хроном,
- сирний суп по-берлінськи,
- фірмова дошка «Навалом» з в'яленим м'ясом,
- свиняча чорна ковбаска «This is Пивбар» з вершково-гірчичним соусом,
- філе міньйон з вершково-грибним соусом з білого вина,
- «Містер стейк лосось» з вершково-креветковим соусом,
- домашнє морозиво «Домашній Айс» з ваніллю, шоколадом або насінням на вибір.