Ресторан Ti - Art

Ti - Art
?
Київ, бул. Перова 18А
?
Все фотографии
Ресторан Ti - Art
Київ, бул. Перова 18А
Київ, бул. Перова 18А
+38 067 505 6999
Середній чек: 
$$$$
Опис
На бульварі Перова в Дніпровському районі Києва гостей зустрічає ресторан «Ti - Art». У розпорядженні гостей просторий основний зал ресторану, інтер'єр котрого оформлений у стилі старого Нью-Йорка - тепла песочно- шоколадна колірна гама, елегантні меблі, оздоблення з натурального дерева темних порід, ліпнина і розпис на стінах. Також у закладі є невеликий зал у стилі лофт, літня тераса, де можна покурити ароматний кальян і двір з фонтаном. У меню представлена ​​кухня в стилі ф'южн, яка поєднує...

На бульварі Перова в Дніпровському районі Києва гостей зустрічає ресторан «Ti - Art».

У розпорядженні гостей просторий основний зал ресторану, інтер'єр котрого оформлений у стилі старого Нью-Йорка - тепла песочно- шоколадна колірна гама, елегантні меблі, оздоблення з натурального дерева темних порід, ліпнина і розпис на стінах.

Також у закладі є невеликий зал у стилі лофт, літня тераса, де можна покурити ароматний кальян і двір з фонтаном. У меню представлена ​​кухня в стилі ф'южн, яка поєднує в собі високу італійську кухню, популярні середземноморські, українські та європейські рецепти страв.

Акцент зроблено на пивному меню, коктейль-салатах, стравах з екзотичної риби, молюсків, ракоподібних і морепродуктів. Також шеф-кухар Нгуен Філіпп готує різноманітні каре, карпачо, український борщ, перші страви, деруни, салати, основні страви, гарніри й десерти.

Серед коронних страв ресторану відзначають:

  • судака, фаршированого сьомгою,
  • філе тунця з соусом «Базилік»,
  • асорті з м'яса «Фірмове»,
  • терін з індички, фарширований білими грибами,
  • тартар з тунця з міксом салату і суфле з авокадо,
  • млинці з лососем «По-прованськи» і сирним мусом,
  • салат «Теплий гужонет» з судаком, запеченим у пивному клярі й устричним соусом,
  • салат з телятиною гарячого копчення, грушевим конфітюром і томатами чері,
  • «Шеф-салат» з шинкою, сиром, огірком і чиз-соусом,
  • італійські млинці «Креспелле» з соусом лПармезан»,
  • лосось в пивному клярі з соусом тартар,
  • тигрові креветки фламбе з гострим томатним соусом,
  • стейк з телятини з соусом «Джек Деніелс»,
  • свинину на кістці з мексиканською сальсою,
  • філе качки з соусом з лісових ягід,
  • стейк із судака з соусом «Мартіні»,
  • філе сібаса з соусом «Верже»,
  • ягідний штрудель з яблуками.
Барна карта ресторану пропонує гостям фірмову горілку від шефа «Хріновуха», а також міцний алкоголь, вина України, Грузії, Чилі, розливне і пляшкове пиво, алкогольні коктейлі.

Спеціально для маленьких гостей у ресторані є дитяче меню.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!