На бульварі Перова в Дніпровському районі Києва гостей зустрічає ресторан «Ti - Art».
У розпорядженні гостей просторий основний зал ресторану, інтер'єр котрого оформлений у стилі старого Нью-Йорка - тепла песочно- шоколадна колірна гама, елегантні меблі, оздоблення з натурального дерева темних порід, ліпнина і розпис на стінах.
Також у закладі є невеликий зал у стилі лофт, літня тераса, де можна покурити ароматний кальян і двір з фонтаном. У меню представлена кухня в стилі ф'южн, яка поєднує в собі високу італійську кухню, популярні середземноморські, українські та європейські рецепти страв.
Акцент зроблено на пивному меню, коктейль-салатах, стравах з екзотичної риби, молюсків, ракоподібних і морепродуктів. Також шеф-кухар Нгуен Філіпп готує різноманітні каре, карпачо, український борщ, перші страви, деруни, салати, основні страви, гарніри й десерти.
Серед коронних страв ресторану відзначають:
- судака, фаршированого сьомгою,
- філе тунця з соусом «Базилік»,
- асорті з м'яса «Фірмове»,
- терін з індички, фарширований білими грибами,
- тартар з тунця з міксом салату і суфле з авокадо,
- млинці з лососем «По-прованськи» і сирним мусом,
- салат «Теплий гужонет» з судаком, запеченим у пивному клярі й устричним соусом,
- салат з телятиною гарячого копчення, грушевим конфітюром і томатами чері,
- «Шеф-салат» з шинкою, сиром, огірком і чиз-соусом,
- італійські млинці «Креспелле» з соусом лПармезан»,
- лосось в пивному клярі з соусом тартар,
- тигрові креветки фламбе з гострим томатним соусом,
- стейк з телятини з соусом «Джек Деніелс»,
- свинину на кістці з мексиканською сальсою,
- філе качки з соусом з лісових ягід,
- стейк із судака з соусом «Мартіні»,
- філе сібаса з соусом «Верже»,
- ягідний штрудель з яблуками.
Спеціально для маленьких гостей у ресторані є дитяче меню.