У мальовничому місці Солом'янського району Києва, на вулиці Генерала Тупикова, зустрічає гостей м'ясний ресторан-караоке «TIME BAR».
Заклад міститься на другому поверсі готелю «TIME». Затишний інтер'єр виконаний у стилі лофт - насичені кавові й графітові відтінки, м'які крісла та дивани з велюровою оббивкою, столи й оздоба з натурального дерева темних порід, бетон, настінні розписи, неонове освітлення і м'яке світло абажурів.
Тут гості можуть замовити популярні й авторські страви інтернаціональної кухні. Меню складається з холодних закусок, салатів, бургерів, вареників, гарячих закусок і перших страв, а також містить устриці, пасти, різото, страви з м'яса, риби й морепродуктів, гарніри та десерти.
До фірмових позицій меню «TIME BAR» відносяться:
- брускети з лососем і томатами,
- тар-тар з телятини з чорними чіпсами,
- скумбрія шеф-засолу з пряною картоплею,
- салат «Баварський» з хоспер куркою, беконом і дор блю,
- смажений сир «Халумі» з ягідним соусом,
- копчені свинячі ребра в хоспері з соусом «Сацибелі»,
- борщ «Український» з грінками й салом,
- чорні вареники з білою рибою,
- стейк з лосося з мікс салату й апельсиновим соусом,
- сатай з креветок з часником у вершковому соусі,
- фунт мідій у білому вині,
- каре телятини з ягідним соусом,
- шашлик зі свинини з овочами-гриль,
- курячий шашлик з часниковим соусом,
- бургер з телячою вирізкою,
- паста з лососем і морепродуктами,
- різото з мідіями, креветками й чорнилом каракатиці,
- яблучно-вишневий штрудель з ванільним морозивом.
Також у ресторані гості можуть покурити ароматний кальян і заспівати улюблених пісень на караоке.
Для проведення презентацій, семінарів, бізнес-зустрічей обладнаний окремий конференц-зал.
Для маленьких відвідувачів у ресторані часто проводять кулінарні майстер-класи.