У Шевченківському районі Києва, на вулиці В'ячеслава Липинського, на території велотреку, розмістився ресторан «Tin Tin».
Просторе приміщення з панорамними вікнами включає бар і відкриту кухню, завдяки чому гості можуть спостерігати процес приготування замовлених страв.
Оригінальний інтер'єр ресторану виконаний у сірій кольоровій гамі, стіни прикрашають ілюстрації з коміксів про Тінтіна, а стельовий простір прикрашають колеса від велосипеда, пофарбовані в оранжевий колір.
У теплу пору року гості можуть відпочити на відкритій літній терасі.
Меню ресторану «Tin Tin» складається з асортименту автентичних в'єтнамських страв, а також страв ф'южн-кухні.
До фірмових страв меню відносять:
- куряче філе з гострою олією та лимонною травою, ананасовим конфітюром і глазурованими ягодами,
- перепілку в кавовому соусі з тушкованою грушею і пюре з топінамбура,
- яловичину в кумкватовому соусі з огірковою локшиною, ківі-соусом з м'ятою, мигдальними пластівцями та чилі,
- пряний суп «Бун Бо Хуе» з в'єтнамськими ковбасами, яловичиною, ананасами та заправою з лимонної трави й тамаринду,
- скляну локшину «Мі Мієн Чай» з грибами шіїтаке і муер, бамбуком, гострими баклажанами,
- салат «Ду-ду» з папайя, морепродуктами й кисло-солодким соусом.
Для любителів солодкого є оригінальні десерти: гарбузовий крем-брюле з гелем з кінзи й карамелізованим гарбузовим насінням або крем з маракуї з кокосовими чіпсами, кокосовим йогуртом, ананасово-кокосовою піною і в'єтнамським базиліком «Хай Зуа».
Алкогольну карту складають різні авторські коктейлі.