«Tri» – це ресторан вегетаріанської кухні, який містить фреш-бар, буфет і сімейний центр.
Заклад розмістився на вулиці Гончара в самому центрі Києва. У меню гостям представлені страви, які готують з натуральних і сезонних продуктів без використання м'яса, риби, яєць, цукру, дріжджів, білого борошна і молока. Органічні страви меню ресторану проходять мінімальну теплову обробку, що дозволяє зберегти корисні якості продуктів.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- конверт з цільнозернового борошна з томатами, моцарелою, базиліком, грибами,
- суп «Мінестроне»,
- зелений суп з селери й авокадо,
- різото з грушею і кардамоном,
- горіхово-морквяний паштет,
- мікс-салат з волоськими горіхами, виноградом і горгондзолою,
- лазанья з цільнозернового борошна з баклажанами, моцарелою й овочами.
До фірмових солодощів відносять: гарбузовий тирамісу, кокосово-морквяний торт, горіхове тістечко з кремом з кешью.
У карті напоїв представлені фреші, смузі, органічні чаї власного приготування, молочні коктейлі на горіховому молоці, кавові напої на основі сицилійської арабіки.
У ресторані передбачено творчий простір, де можна проводити різні лекції, тренінги, майстер-класи, кінопокази, дитячі свята.