Ресторан «VD Restaurant Park» розмістився поруч з мальовничим парком «Відрадний» на вулиці Михайла Донця в Солом'янському районі Києва.
У розпорядженні гостей просторий основний зал з автономними зонами для спілкування, переговорів і трапез, який розрахований на 100 посадкових місць. Інтер'єр оформлений у класичному стилі - теплі теракотові, червоні й шоколадні відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, статуетки, картини в позолочених рамах, акваріум з екзотичними рибками.
Для проведення кава-брейків, семінарів, конференцій, бізнес-переговорів, презентацій обладнаний окремий конференц-зал. У теплу пору року працює простора літня тераса, яка оформлена в урбаністичному стилі.
Меню ресторану складається з популярних страв європейської та української кухонь. Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, супи, основні страви, пасту, паніні, борошняні вироби, гарніри, десерти. В обідню пору тут подають комплексні бізнес-ланчі.
До фірмових позицій меню «VD Restaurant Park» відносяться:
- карпачо з лосося з пармезаном і томатами чері,
- салат «Мелі-Мело» з шинкою, зеленню, огірками, помідорами, апельсином і грейпфрутом,
- теплий салат з курячою печінкою, руколою, карамелізованим яблуком і журавлинним соусом,
- фуа-гра на яблуку-карамелізе під малиновим соусом,
- свинячі ребра барбекю під медовим соусом,
- юшка з сібаса і лосося з білим вином і овочами,
- філе сібаса в соусі з фісташок з лимоном і грибним різото,
- філе телятини «Фламбе» із запеченим яблуком і грибним соусом,
- медальйони зі свинячої вирізки в беконі під соусом рокфор,
- фрікасе зі свинячої вирізки з білим гірчично-винним соусом,
- паста «Дімаре» з сьомгою, шоколадний фондан з ванільним морозивом.
Акцент зроблено на значній колекції вин України, Франції, Італії, Чилі, Австралії, Грузії.
Підібрати вино до замовлених страв гостям допомагає професійний сомельє.