У мальовничій лісо-парковій зоні Києва, у декількох хвилинах пішки від станції метро «Житомирська», розмістився готельно-ресторанний комплекс «Верховина».
У розпорядженні гостей ресторан з однойменною назвою. У складі закладу кілька просторих залів: «Білий», «Теракотовий», «Синій», «Камінний», Віп-зал, а також відкрита літня тераса, на якій встановлено мангал.
Меню закладу пропонує гостям покуштувати популярних страв європейської та української кухонь.
Для проведення урочистостей, сімейних свят, корпоративів та фуршетів у ресторані розроблено окреме бенкетне меню.
Фірмові страви «Верховини»:
- млинці по-верховинськи,
- салат «Тарасова гора»,
- збірна солянка,
- телятина під вишневим соусом,
- ребра свинячі з картопляним пюре й рататуєм,
- куряче філе в апельсиновому соусі,
- смажені пельмені зі свининою,
- деруни фаршировані м'ясом,
- баранина з овочами,
- котлета по-київськи.
У розділі мангал-меню — асортимент шашликів зі свинини, баранини, телятини й курки, а також люля-кебаб, стейк із сьомги, скумбрія-гриль з овочами, ребра на грилі й шашлик з білого амура.
У ранковий час гості можуть замовити комплексні сніданки.
У десертній карті є фірмові солодощі: млинці «Улюбленці», фруктовий салат, морозиво з горіхами й сиропом.
У меню передбачені пісні й вегетаріанські страви. Алкогольна карта містить вина Грузії, Італії, Чилі, міцний алкоголь, пляшкове й розливне пиво.