Готельно-ресторанний комплекс «Верховина» розмістився на великій кільцевій дорозі Києва, на території селища Петропавлівська Борщагівка.
До послуг гостей готельні номери, конференц-зали, а також ресторан з 9 бенкетними залами, де можуть розміститися від 20 до 400 запрошених.
Інтер'єр ресторану «Верховина» виконаний дизайнерами в класичному стилі - теплі пісочні, фіолетові, коричневі відтінки, елегантні меблі, оздоблення з натурального дерева, колони й повітряний текстиль, білосніжні скатертини й кришталеві люстри.
Кухарі готують для гостей традиційні й авторські страви європейсько-української кухні. У меню представлені холодні й гарячі закуски, салати, супи, гарніри, основні страви з м'яса, птиці, риби, соуси, десерти й випічка.
Основний акцент зроблено на стравах, які готують на мангалі.
Спеціально для проведення святкових заходів розроблено окреме бенкетне меню. Щоранку в ресторані готують сніданки, а вдень подають комплексні бізнес-ланчі.
Змістовна барна карта містить міцний елітний алкоголь, українські та європейські вина, коктейлі.
Регулярно в закладі проходять бенкети, фуршети, випускні вечори, ювілеї, весільні, сімейні та корпоративні свята.