Переглядів: 5551 Час на прочитання: 6 хв
Топ-5 Київ

Столиця гарантує: головне свято зими буде атмосферним, яскравим, веселим і запальним. Вам потрібно лише обрати правильний заклад і компанію. Tomato.ua розповість про кращі місця для зустрічі Нового 2022 року в Києві. У добірці OTDOHNULI, Верховина, Сажа, KENTBAR 76, Allegro, Джинтама Бриз.

OTDOHNULI

OTDOHNULI запрошує на яскраву новорічну ніч на озері Тельбін, вул. Шумська. Відомий вислів – «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш». Заклад пропонує зустріти його у колі рідних і друзів, щасливо та красиво.

На усіх гостей чекає розважальна програма та інтерактив від ТОП ведучого Дмитра Кірш із цікавими конкурсами та розіграшами.

Ви можете насолодитися хітами всіх часів і народів від вокально-інструментального гурту G-Sound та відірватися на танцювальному марафоні від Dj. У програмі – святковий салют і солодкі подарунки для всіх гостей.

Основне святкування проходитиме в основному залі OTDOHNULI. У закладі також є окремі зали на 8-30 гостей. Гості окремих залів також зможуть відвідати програму.

Вартість новорічного корпоративу – 2000 грн в основній залі та 1500 грн в окремих банкетних залах. У вартість входить програма та святкове меню (вихід – 1500 г на гостя). Алкогольні напої можна замовити з меню чи принести з собою. Кількість місць обмежена – встигніть забронювати своє!

Верховина

Верховина – готельно-ресторанний комплекс, який розташувався у Петропавлівській Борщагівці. У закладі є кілька банкетних залів з сучасним вишуканим дизайном.

Верховина запрошує усіх бажаючих зустріти в закладі Новий 2022 рік. На гостей чекає насичена розважальна програма, музика, запальні танці, гарний настрій, святковий стіл і привітання від Діда Мороза.

Святкове меню на 2 персон складається з таких страв: м’ясна та сирна тарілки, Капрезе, брускета з соленою сьомгою, паштет з печінки кролика з журавлинним желе та цибулевим мармеладом, салат з грушею і сиром Дор Блю та Цезар з куркою, хачапурі з сиром, Медальйони зі свинячої вирізки з грибним соусом і лавашем, стейк із сьомги, хлібна корзина та узвар. Вихід страв на одну персону – 1100 г. У новорічну ніч гості можуть розташуватися за столиками від 4 персон. Також можна забронювати номер у готелі.

Вартість святкування Нового 2022 року в ресторані – від 1800 грн з людини. Дітям до 10 років – оплата 50% (без надання меню).

Сажа

Сажа – ресторація на вугіллі з особливою атмосферою. Основний зал ресторану розрахований на 150 гостей. У закладі також є маленькі будиночки на 6 осіб і один окремий на 20 місць.

Новорічна ніч пройде в основному залі закладу. На вас чекає вечірка у стилі «Улюблене кіно ХХ століття». Ведуча вечора – Катерина Красникова. Настрій створюватимуть співак з «Голосу країни» Ігор Рибачок та dj Євген Ковтун. У спеціально облаштованій фотозоні можна буде зробити яскраві фото. На найменших гостей чекають аніматори. Головний сюрприз вечора – розважальна шоу-програма.

Гості зможуть насолодитися авторськими стравами від шеф-кухаря Олександра Юрченка. У меню від Сажа – холодні та гарячі закуски, основні страви, салати, індичка, страви, приготовані на мангалі. Родзинка вечора – шоу кухні на вулиці. Також пригощатимуть шурпою. Крім того, буде гарячий глінтвейн, безалкогольні напої. Цілу ніч – безлім на ігристе та узвар.

Вартість святкування Нового року в ресторані – 3800 з дорослого. Діти до 12 років – безкоштовно, з 12 до 18 років – 1200 грн з гостя.

KENTBAR 76

KENTBAR 76 – бар-ресторан із затишним інтер’єром. Тут на вас чекають різноманітні страви, вигідні ціни та багато спеціальних пропозицій. У закладі можна скуштувати Борщ із телячими ребрами, Тар-тар із лосося, Ребра з медово-імбірним соусом з картопляним пюре та броколі, авторський чай, коктейль Whiskey sour на основі віскі та багато іншого.

KENTBAR 76 запрошує на святкування Нового 2022 року! 31 грудня о 22:00 відбудеться вечірка Gangsta’s paradise. Гості зможуть насолодитися яскравою атмосферою свята та відірватися під запальний dj сет від Doctor.

Шеф-кухар розробив спеціальне новорічне меню та напої. У святковому меню – олів’є з раковими шийками, салат з ростбіфом, качина грудка з гарбузовим пюре та апельсиновим соусом і медальйони з телятини з грибним фрикасе та перцевим соусом.

У закладі дотримуються індивідуального підходу до кожної компанії. Для компаній від 10 людей розробили спеціальні пропозиції на алкоголь. Вартість святкування Нового року в закладі – 2000 гривень з особи.

Allegro

Allegro запрошує відсвяткувати Новий 2022 рік. На вас чекає незабутня ніч. У новорічній програмі – безліч номерів оригінального жанру, повітряні гімнасти, шоу-балет із запальними ритмами танцю та незабутнім майстер-класом для всіх гостей.

Святковий настрій створюватиме іскрометний ведучий з жартами, різноманітними конкурсами та призами. Гості можуть насолодитися виступом драйвового cover-band-у та відірватися до упаду на дискотеці від dj. Професійний фотограф зробить яскраві стильні світлині у спеціально облаштованих тематичних фотозонах.

У новорічному меню – різноманітні страви від шеф-кухаря, а також алкогольні та безалкогольні напої без обмежень. Меню складається з холодних закусок, салатів, гарячих страв, гарнірів, елітної хлібної випічки та десертів. Вихід страв на одну людину – 1800 г.

Для великих компаній в Allegro діє акція. Ви можете замовити столик від 6 осіб і привести 2 друга абсолютно безкоштовно. Вартість квитка можна дізнатися у адміністратора.

Джинтама Бриз

Заміський готельно-ресторанний комплекс Джинтама Бриз запрошує зустріти Новий рік 2022 разом. Заклад пропонує провести новорічну ніч у душевній, дружній і приємній атмосфері під Києвом, на березі Київського моря.

У вартість святкування входить 2 доби проживання у двомісному номері Стандарт, новорічний банкет і шоу-програма. З гостями на святкуванні буде запальний ведучий, який створить чудовий настрій. Також буде музичний супровід. На найменших гостей чекають дитячі аніматори. Особлива пропозиція від закладі – похмільний сніданок 1 січня для дорослих та класичний сніданок 2 січня.

Вартість новорічної ночі в Джинтама Бриз – 8500 грн для двох дорослих, діти до 14 років – 1200 грн з дитини, до від 14 років – 1600 грн/дитина.

Ви можете обрати варіант святкування без проживання. Вартість новорічного банкету – 2500 грн з особи. Для бронювання необхідно внести передоплату 50%.

А ви вже обрали місце для зустрічі Нового 2022 року в Києві?

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Новорічний корпоратив в офісі: кращі варіанти доставки від закладів Києва

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все