Недалеко від Києва в селі Пірнове стоїть готельно-ресторанний комплекс «Веселий заєць».
Двоповерховий заклад розкинувся в оточенні соснового лісу, недалеко від річки Десна та Київського моря. До послуг гостей дванадцять готельних номерів, лазня і сауна, сучасна система караоке, настільні ігри, дитяча ігрова зона і живий куточок, а також можливість порибалити на березі річки.
У ресторані «Веселий заєць» обладнані великий бенкетний зал з місткістю 80 персон, малий бенкетний зал, який розрахований на 25 посадкових місць, барна зона з більярдним столом, барною стойкою й акваріумом з екзотичними рибками. У теплу пору року відвідувачі можуть відпочити на критій літній терасі.
Затишний інтер'єр закладу оформлений у стилі сучасної класики - тепла пісочно-кавова колірна гама, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, елементи декору ручної роботи й ковані деталі.
Кухарі готують для гостей традиційні й авторські страви української, російської, європейської кухонь. В основі будь-якої страви натуральні інгредієнти й еко продукти, які вирощують фермери.
У меню представлені холодні закуски, салати, вареники, гарячі закуски, перші страви, закуски до пива, основні страви з м'яса й риби, гарячі сковорідки, страви мангал-меню, соуси, гарніри, випічка, десерти.
Щоранку в ресторані готують комплексні сніданки на вибір:
- сендвічі з беконом або куркою,
- брускети з лососем, авокадо і крем-сиром,
- яєчню з беконом і томатами,
- яйце пашот на булочці з беконом, шпинатом і сирним соусом,
- яйце-скрембл з лососем і тостами,
- омлет,
- каші,
- сніданки «Фітнес» і «Легкий»,
- млинці з малиновим джемом, сметаною або з сиром.
Серед фірмових страв ресторану «Веселий заєць» відзначають:
- асорті сала «Фірмове» з білим салом і паприкою, салом з прорізом, маринованим салом із зеленню і часником,
- рулет з лосося з червоною ікрою, крем-сиром, оливками й каперсами,
- салат «Фірмовий» з рулетами з кролика, солодким перцем, томатами, печерицями під домашнім майонезом,
- равіолі з сьомгою під соусом «Пармезан»,
- вареники з картоплею та грибами під шкварками й сметаною,
- язик, запечений з грибами й сиром,
- юшку «Царську» з судака і лосося,
- дорада з овочевим жульєном, томатами у вершковому соусі з цедрою цитрусових і пармезаном,
- свинячі реберця, запечені в гострому соусі з картоплею у фользі й персиком-гриль,
- кролика, тушкованого в сметані з гарніром з овочів і морквяним соусом,
- качине філе під фруктовим соусом з карамелізованою грушею,
- люля-кебаб з баранини,
- шашлик з сьомги,
- шашлик з телячої вирізки,
- яблучно-гарбузовий домашній штрудель з морозивом,
- десерт «Ягідна насолода» з лохиною, вареники з вишнею і сметаною.
Окремо в ресторані представлено вегетаріанське меню, а також розроблено меню для дітей.