«Vinette» - це елегантний ресторан, який міститься на території готелю «City Holiday».
Заклад стоїть в мальовничому сосновому парку в Києві, на вулиці Великій Кільцевій. Зал ресторану вміщує до 50 персон. Вишуканий інтер'єр виконаний у класичному французькому стилі - теплі кремові, персикові й кавові відтінки в оформленні, унікальний рояль «C. Bechstein», натуральні матеріали в декорі.
Кухарі ресторану «Vinette» спеціалізуються на приготуванні традиційних страв європейської кухні. Меню закладу містить салати, холодні й гарячі закуски, супи, страви з м'яса, птиці, риби, пасти, страви, які готують на грилі, випічку, гарніри, десерти.
Фірмовими позиціями меню ресторану вважаються:
- тартар з норвезького лосося, авокадо з пшеничними тостами,
- теплий салат з морепродуктами,
- салат з манго, свіжим тунцем та ікрою тобіко,
- томатний суп з морепродуктами,
- новозеландські мідії в соусі з томатів, запечені під сиром пармезан,
- куряче філе, фаршироване качиною печінкою з картопляним гратеном,
- пепер стейк з кукурудзою на грилі й соусом «Деміглас»,
- паста з куркою і грибами під вершковим соусом,
- філе сібаса з аспарагусом, томатами чері й каперсами,
- чизкейк з морозивом і джемом.
Серед напоїв у ресторані представлено натуральна кава і кавові мікси, асортимент чаю, морс, узвар, соки.
Барна карта складається з міцного алкоголю, односолодового, купажованого, ірландського віскі, а також містить настоянки, лікери, вермути, розливне і пляшкове пиво, італійські, французькі, іспанські, українські вина.
У ресторані «Vinette» регулярно проводят урочисті заходи, фуршети, сімейні свята, ювілеї, корпоративні заходи, закриті віп-вечірки й весільні застілля.