«Virgin Izakaya Bar» - це новий проект від мережі ресторанів Bulldozer Group, який працює на території заводу Арсенал.
У меню представлені різноманітні страви японської та паназійської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Фірмовими позиціями вважаються:
татакі лосось і тунець;
авокадо з крабом і томатною пульпою;
карамелізований місо баклажан на відкритому вогні;
рамен з качкою і вонтонами з гарбуза;
маття торт з мусом з каштана.
Особливістю закладу вважається відкрита к...
«Virgin Izakaya Bar» - це новий проект від мережі ресторанів Bulldozer Group, який працює на території заводу Арсенал.
У меню представлені різноманітні страви японської та паназійської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Фірмовими позиціями вважаються:
- татакі лосось і тунець;
- авокадо з крабом і томатною пульпою;
- карамелізований місо баклажан на відкритому вогні;
- рамен з качкою і вонтонами з гарбуза;
- маття торт з мусом з каштана.
Особливістю закладу вважається відкрита кухня, де відвідувачі можуть спостерігати за приготуванням замовлених страв.
У барній карті представлена колекція саке, зокрема ігристих, японських віскі та лінійка авторських коктейлів.
У приміщенні 1764 року побудови вміло поєднуються сучасні дизайнерські рішення і азіатська меблі.