«Вокер» ― це ресторан-паб у Подільському районі Києва на вулиці Стрілецькій. У розпорядженні гостей кілька залів, а також літня тераса.
Затишний інтер'єр поєднує в собі сучасний стиль і елементи декору традиційного європейського паба ― теплі пісочні та шоколадні відтінки в оформленні, меблі та оздоблення з натурального дерева, барна стійка й великі екрани для трансляцій спортивних подій, зокрема футбольних матчів.
Меню закладу містить популярні європейські, грузинські та українські страви.
Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, пивні сети, перші та другі страви, оригінальні домашні соуси, гарніри, десерти.
Основна увага в ресторані-пабі приділяється стравам мангал-меню, серед яких відзначають:
- стейк із сьомги на грилі,
- чалагач,
- свинячий шашлик,
- січену свинину «Кофта кебаб»,
- люля-кебаб з баранини й телятини,
- асорті з чотирьох видів м'яса від шефа «Вокер».
- тартар з сьомги,
- карпачо з лосося,
- салат «Нісуаз» з молодим тунцем,
- салат з прошуто й моцарелою,
- кокіль з морепродуктів,
- хачапурі по-царськи,
- деруни по-вокерски,
- фінський вершковий суп з лососем,
- лагман з бараниною,
- медальйони зі свинини в вишневому соусі,
- ростбіф з телячої вирізки в фірмовому соусі,
- курча у вершково-часниковому соусі з травами й зеленню «Шкмерулі»,
- штрудель з вишнею.
Спеціально для проведення святкових заходів в ресторані-пабі представлено окреме бенкетне меню.
У карті напоїв гості знайдуть айран, узвар, морс, а також кофемікси, какао, фруктові та трав'яні чаї.
Барна карта закладу містить асортимент коктейлів, зокрема фірмовий коктейль «Від вокера», вина Грузії та України, а також міцний алкоголь, пиво й пивні снеки.
Щочетверга, щоп'ятниці й щосуботи в закладі звучить жива музика у виконанні акордеоніста.