«WhaiThai» - це ресторан-бістро паназіатської кухні, який розмістився в Печерському районі Києва, на вулиці Мечникова, недалеко від станції метро «Кловська».
Основу меню закладу складають популярні азіатські страви у форматі simply food. Особливістю закладу вважається відкрита кухня і можливість гостей самостійно вибирати інгредієнти для приготування страв на всіх етапах.
У «WhaiThai» готують рамен, боули, вок і стартери. Рамен подають м'ясний і для вегетаріанців на основі п'яти бульйонів - шою на соєвому соусі, місо на соєвих бобах, даші на стружці тунця і водоростях, гострий спайсі на основі томатного соку і карі-кокос.
Замовити страви гості можуть в трьох порціях - бейбі, стандартна і біг-бой. У переліку доповнень до рамену є гриби, тофу, курка, свинина, телятина, креветки.
Гарніри можна замовити, як-от цибуля-порей, кукурудза, соєві паростки, зелень і чилі-джем.
Любителі локшини можуть замовити її з куркою, манго і чилі або з тофу-масала.
Світлий інтер'єр закладу виконаний у стилі лофт з елементами мінімалізму - кремові й білі відтінки, меблі зі світлих порід дерев, розписні стіни із зображенням тропічних рослин і квітів.