Переглядів: 3196 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Рамен, дімсам і гьодзи – надзвичайно популярні страви азіатської кухні, які тепер можна спробувати в столиці. Рамен – це не суп. Це насичений бульйон, якісна локшина, топінг, мариноване яйце та інші цікаві інгредієнти. Дімсам і гьодзи – японські закуски. Вони чимось нагадують наші пельмені. Але водночас вони зовсім інші, тому їх неодмінно варто скуштувати. Tomato.ua розповість, де варто спробувати бестселери Азії в Києві. Читайте про BAO, Whai Thai, Naushi, China Ma, Шанхайський кіт.

Рамен, дімсам і гьодзи в Києві

BAO

BAO – перший в Україні ресторан сучасної китайської кухні. Тут сконцентрована потужна енергія найбільших світових мегаполісів. Відвідувачі можуть скуштувати кулінарні шедеври від Ектора Хіменеса-Браво.

У меню – дімсами, качка по-пекинські, спринг-роли, супи та салати, страви з морепродуктів, риби та м’яса, авторські коктейлі. Головна особливість закладу – відкрита кухня, де гості можуть спостерігати за приготуванням страв, які вони замовили.

У меню BAO представлений широкий асортимент дімсамів (і їх різновиди: дамплінг, вонтони, шу май) з креветками, яловичиною, лобстером, качкою, свининою та іншими начинками.

Рекомендуємо скуштувати Дімсам з креветками у прозорому тісті (287 грн), Чорний дімсам з лобстером (417 грн), Шу май з тунцем, креветкою та листям бок чой (358 грн) та Улюблені вонтони Ектора з креветками (297 грн).

Whai Thai

Whai Thai – атмосферний заклад паназійської кухні. Меню складається з азійського simply food: стартерів, рамену, боулів, вок. В асортименті – все: від традиційних смаків до рамену з сирами. Один з головних героїв меню – рамен. Це ароматний бульйон, довга еластична пшенична локшина власного приготування, пряне мариноване яйце, яскравий за смаком топінг і протеїн, приготований за спеціальним методом. Ви можете створити 300 смакових комбінацій, і кожна з них буде унікальною.

Рекомендуємо скуштувати Рамен з веганськими мітболами (175 грн), Рамен з креветкою (199 грн) та Рамен з яловичиною (175 грн). У меню на сайті Whai Thai ви можете обрати розмір порції, бульйон (мясний або веганський), веган/не веган додатки та смак (шою з додаванням соєвого соусу та прянощів, чізу (сирний), арахісовий місо та інші).

Naushi

Naushi – частинка Японії у самому центрі Києва, на Подолі. На вас чекає справжній рамен-суп і затишний автентичний інтер’єр.

Тут дотримуються перфекціонізму «кадаварі» (в основі – відповідальний підхід до своєї справи протягом усього життя) та готують усе за канонами: локшина з чотирьох видів борошна з додаванням алкідної води кансуй, фермерське м’ясо, ароматні масла, ключовий соус мотодаре, який готується 1.5 тижні, насичені бульйони, спеціальні рамен-топінги і т.д.

Рекомендуємо скуштувати Тонкоцу Пайтан Baby 400g на кремовому бульйоні зі свинини (115 грн), Пескетаріанський STND 600G на рибному мотодаре та овочевому бульйоні (150 грн), а також Класичні Гьодза (99 грн).

Крім рамену та гьодза, у меню Naushi представлені тсукемен і маземен, хрустка курка карааге, суші-сендвічі онігірадзу. На десерт пропонують 11 різноманітних смаків японських тістечок мочі. У барній карті можна знайти все: від зігріваючого японського чаю до авторських алкогольних коктейлів.

China Ma

China Ma – ресторан китайської кухні в Києві, який познайомить вас зі світом дімсамів. У меню – вонтони, дімсами, дзяодзи з різноманітними начинками, локшина вок, страви з птиці й м’яса, спринг-роли, риба та морепродукти, парові булочки бао бан, стартери та салати, супи, овочі й тофу, десерти та багато іншого.

В асортименті – традиційні дімсами з яловичиною, креветкою, свининою, качкою, незвичайні, оригінальні поєднання. Нещодавно у меню China Ma з’явилась ф’южн версія дімсамів. Тепер їх заливають соусом одразу у ваші тарілці. Нові смаки – з грибами та вершково-грибним соусом (163 грн), з тофу та шпинатом і соусом тофу-шпинат (163 грн), з креветкою та соусом том ям (213 грн). Ідеальний варіант для дегустації – Сет дімсамів (203 грн/6 шт): зі свининою та кімчі, грибами, тофу та шпинатом, качкою, курткою та каштаном, креветкою.

Шанхайський кіт

Шанхайський кіт – онлайн-ресторан паназійської кухні з доставкою страв по Києву. Шанхайський кіт – це пунктуальність і швидка доставка прямо до вашого дому, це любов з першого побачення через його особисті якості. Азаіатські страви – ідеальний варіант обіду чи вечері.

Шанхайський кіт допоможе влаштувати посиденьки з друзями, романтичне побачення з коханою людиною чи грандіозну вечірку. Вам потрібно лише замовити доставку страв. У меню – кілька видів рамену (від 135 до 205 грн): з качкою, з куркою по-пекінськи, з яловичиною та сі-фуд (морепродукти). Гьодзи теж пропонують з різноманітними смаками: з куркою, з манго та імбиром, з креветкою (від 119 до 159 грн). Крім рамену та гьодзи, у закладі готують локшину, супи, рис і спрінг-роли. Зробити замовлення можна у соціальних мережах і у додатках-партнерах.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Акції та вигідні пропозиції від онлайн-ресторанів Києва

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все