У Дарницькому районі Києва, на вулиці Центральній, недалеко від станції метро «Осокорки», розмістився ресторан «Wine & Meat».
У меню ресторану представлені популярні й авторські страви європейської, італійської та кавказької кухонь. Родзинкою меню вважається великий вибір страв, які готують у хоспері й на відкритому вогні.
Відвідувачі можуть замовити різні стейкі- «Тендерлойн», «Рибай», «Ті-бон», «Томагавк», «Ті-бон Прайм», а також стейки з дичини - стейк зі страуса, стейк з дикої козулі. Також на грилі запікають філе і каре оленя, каре ягняти, телятини й курчати табака.
Крім цього, у ресторані можна замовити салати, холодні закуски, гарячі страви та гарніри.
До фірмових позицій меню «Wine & Meat» також відносяться:
- бургер «Дикий» з котлетою з дичини, листям салату і пікантним соусом,
- стейк з тунця,
- дорада-гриль,
- дикі аргентинські креветки на грилі,
- ковбаски фламбе в коньяку,
- салат «Марсель» з малосольним лососем, сиром камамбер,
- асорті салатів з горіховим соусом,
- бурата з молодим сиром з молока буйвола, руколою, в'яленими томатами й соусом песто.
Також гості в ресторані можуть покуштувати різних сортів сиру, іспанських та італійських делікатесів, натуральної кави й домашніх лимонадів.
Затишний інтер'єр ресторану оформлений у насичених графітових відтінках з масивними меблями й оздобою з натурального дерева.