У тридцяти хвилинах їзди від Києва, у мальовничому сосновому бору, на березі Київського моря, гостей зустрічає готельно-ресторанний комплекс «ДЖИНТАМА-БРИЗ», у складі якого працює ресторан з однойменною назвою.
У розпорядженні гостей просторі бенкетний і фуршетний зали, місткістю 180 і 140 персон відповідно. Вишуканий інтер'єр дизайнери оформили в стилі арт-деко. Зали виконані в пісочних і кремових відтінках, усюди розставлені елегантні меблі з темних порід дерев. Також в інтер'єрі присутні масивні колони, дорогий текстиль і багаторівневе підсвічування.
Меню складається з популярних страв європейської та української кухонь, приготованих на основі класичних рецептів. Велику увагу приділено м'ясним і рибним стравам на грилі. У ранковий час кухарі готують комплексні сніданки.
До фірмових страв ресторану відносять:
- рибне асорті «Райський острів»,
- салат «Олів'є Французький» з креветками й курячим філе,
- королівські креветки у винно-пікантному соусі,
- лосось з соусом теріякі,
- люля-кебаб з лавашем і маринованою цибулею,
- фірмову картоплю-барбекю,
- челогач,
- м'ясну косичку з запеченими овочами,
- лосось під ікорним соусом,
- м'ясо по-французьки,
- турнедо з телятини з овочами,
- м'ясо по-віденськи з грибами й сиром.
Карта десертів містить фірмові ласощі: парфе з білого шоколаду, яблучний штрудель і торт «Наполеон».
Велика винна карта складається з добірних марок грузинських, італійських, французьких, чилійських та іспанських вин. Крім того, у барній карті є міцний алкоголь і свіже розливне пиво.
У теплу пору року відкритий літній майданчик. Регулярно в ресторані проводять фуршети, конференції, бенкети й сімейні свята.