Головна / Каталог закладів у місті Київ / Заміський ресторан Джинтама Бриз

Заміський ресторан Джинтама Бриз

Джинтама Бриз
?
Київ, урочище Зелений Бор 8, сел. Глібівка
?
Все фотографии
Заміський ресторан Джинтама Бриз
Київ, урочище Зелений Бор 8, сел. Глібівка
Київ, урочище Зелений Бор 8, сел. Глібівка
+38 050 469 1485
Кухня:  Європейська
Середній чек: 
$$$$
Опис
У тридцяти хвилинах їзди від Києва, у мальовничому сосновому бору, на березі Київського моря, гостей зустрічає готельно-ресторанний комплекс «ДЖИНТАМА-БРИЗ», у складі якого працює ресторан з однойменною назвою. У розпорядженні гостей просторі бенкетний і фуршетний зали, місткістю 180 і 140 персон відповідно. Вишуканий інтер'єр дизайнери оформили в стилі арт-деко. Зали виконані в пісочних і кремових відтінках, усюди розставлені елегантні меблі з темних порід дерев. Також в інтер'єрі присутні мас...

У тридцяти хвилинах їзди від Києва, у мальовничому сосновому бору, на березі Київського моря, гостей зустрічає готельно-ресторанний комплекс «ДЖИНТАМА-БРИЗ», у складі якого працює ресторан з однойменною назвою.

У розпорядженні гостей просторі бенкетний і фуршетний зали, місткістю 180 і 140 персон відповідно. Вишуканий інтер'єр дизайнери оформили в стилі арт-деко. Зали виконані в пісочних і кремових відтінках, усюди розставлені елегантні меблі з темних порід дерев. Також в інтер'єрі присутні масивні колони, дорогий текстиль і багаторівневе підсвічування.

Меню складається з популярних страв європейської та української кухонь, приготованих на основі класичних рецептів. Велику увагу приділено м'ясним і рибним стравам на грилі. У ранковий час кухарі готують комплексні сніданки.

До фірмових страв ресторану відносять:

  • рибне асорті «Райський острів»,
  • салат «Олів'є Французький» з креветками й курячим філе,
  • королівські креветки у винно-пікантному соусі,
  • лосось з соусом теріякі,
  • люля-кебаб з лавашем і маринованою цибулею,
  • фірмову картоплю-барбекю,
  • челогач,
  • м'ясну косичку з запеченими овочами,
  • лосось під ікорним соусом,
  • м'ясо по-французьки,
  • турнедо з телятини з овочами,
  • м'ясо по-віденськи з грибами й сиром.

Карта десертів містить фірмові ласощі: парфе з білого шоколаду, яблучний штрудель і торт «Наполеон».

Велика винна карта складається з добірних марок грузинських, італійських, французьких, чилійських та іспанських вин. Крім того, у барній карті є міцний алкоголь і свіже розливне пиво.

У теплу пору року відкритий літній майданчик. Регулярно в ресторані проводять фуршети, конференції, бенкети й сімейні свята.

Меню
Читать статьи о ресторане
18.11.21
5856
Топ-5 Київ , Київ , Куди піти у Києві
Кращі місця для зустрічі Нового 2022 року в Києві
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!