Переглядів: 7787 Час на прочитання: 7 хв
Львов

Ще один надзвичайно складний рік підходить до свого завершення. Ми впевнені у тому, що попереду – найкраще! Головне – щиро вірити в це! Святкуємо разом із найближчими та загадуємо спільне для всіх бажання – Перемогу!

Tomato.ua розповість, де зустріти Новий рік 2024 та Різдво у Львові. У добірці – Art Hall, BarB.Q, Вежа, Faces, Шопен.

Заклади продовжують працювати, аби підтримувати економіку, захисників і кожного українця.

ТОП ресторанів у Львові для святкування Нового Року 2024

Art Hall, BarB.Q, Вежа, Faces, Шопен.

Art Hall

Art Hall запрошує на яскраве святкування Нового року з насиченою програмою. Головна зірка і ведучий вечора – улюблений стендап комік Андрій Озарків. Буде багато галицького гумору – готуйтеся до заряду настрою на цілу ніч! Гості зможуть насолодитися живою музикою від талановитої вокалістки, відірватися на танцмайданчику під DJ set та досхочу наспіватися в караоке.

Art Hall зустрічатиме гостей коктейлями та фруктами. А далі на вас чекає повний фул від шеф-кухаря ресторану. На святковому столі будуть цікаві закуски, салати, другі страви: Олів’є зі слабосолоним лососем та ікрою тобіко, Трикутники Дзена, Дошка компанійських ребер, Заморський тунець та багато іншого. А також 2 пляшки алкоголю (ігристе й горілка) для компанії з 4-ох людей.

Early bird – це чудова можливість заощадити. Вартість раннього бронювання квитка на Новий рік 2024 до 15 грудня включно – 4200 грн. Після 15-го ціна квитка становитиме 4600 грн. Для дітей до 12 років – знижка 50%.

Передзапис уже розпочато. Встигніть забронювати своє місце за ранньою ціною.

BarB.Q

У BarB.Q вже збирається ідеальна компанія на Новий рік, частинкою якої ви також можете стати. На вас чекає яскраве насичене святкування.

У програмі – жива музика та розваги від улюбленого ведучого й вокаліста Войценко Андрія, який точно знає, як здивувати та приємно вразити гостей. А також запальна вечірка й караоке до ранку.

У новорічному меню від шефа – повний фул: закуски, салати, другі страви. Це Пікантний паштет з курятини, Салат з мідіями, Олів’є з телятиною, Гаряча сирна дошка, New York Ribs, Велика дошка BBQ та інші цікаві страви. А також – 2 пляшки алкоголю (ігристе й горілка) на компанію від 4-ох персон.

BarB.Q  уже відкрив раннє бронювання. Якщо встигнете внести передоплату до 15 грудня включно, вартість всього – 3200 грн за одну особу. Після 15-го – 3600 грн. Ціна для дітей до 12 років – 50% від суми.

Вежа

Вежа – панорама бар, який знаходиться в будівлі колишньої водонапірної вежі, збудованої 1984 року для обслуговування Галицької Крайової виставки. Це одна з трьох споруд, що збереглися до наших днів. Має 9 поверхів, із панорамного залу відкриваються неймовірні краєвиди на Стрийський парк і Новий Львів.

Вежа особливо чарівна взимку. В цю пору року вона нагадує казкову середньовічну вежу, де живе принцеса. Заклад приваблює святковою атмосферою і сотнями вогників. А найвища ялинка, що «стоїть» на стелі вражає і запалює уяву.

Ресторан Вежа запрошує на святкування Нового 2024 року. На вас чекає бал-маскарад Вогняного Дракона, святкове меню, розважальна програма з ведучою та конкурсами. Ви зможете насолодитися улюбленими хітами – буде жива музика й запальний сет від Dj.

У новорічному меню – Сет антипасті, Плато брускет, Цезар зі смаженим філе тунця, Вуджена свиняча вирізка з картоплею у вершковому соусі, Котлета по-київськи з лисичками на подушці картопляного пюре, Шоколадна вежа та інші цікаві страви. З напоїв – вино, ігристе, вермут, бренді, лікер, віскі, горілка та безалкогольні напої.

Вартість святкування – від 2500 грн/особа.

Faces

Faces – це сучасне місце з запальною атмосферою, де зустрічаються чудові люди. У закладі на вас чекають нові гастрономічні подорожі, яскраві коктейлі, палкі ритми та ароматні кальяни.

Faces запрошує на святкування Нового року. Faces New Year 2024 – це розваги, улюблені страви, п’янкі напої та безліч сюрпризів.

Святковий настрій у новорічну ніч створюватиме харизматичний ведучий Юрій Михайлів. Гості зможуть насолодитися сетами від двох ді-джеїв (DJ Dominic і DJ Galkin) і танцювати аж до ранку. Звісно, на Новий рік ніяк без застілля. Ви скуштуєте оригінальні страви від шеф-кухаря. Головна інтрига – зірковий сюрприз, який неодмінно вас здивує.

Стильний новорічний декор ідеально доповнить святкову атмосферу. А у спеціально облаштованій фотозоні ви зможете зробити яскраві світлини напам’ять разом із друзями та рідними.

Початок 31 грудня 2023 о 22:00.

Вартість святкування Faces New Year 2024 – 4500 грн з людини. Встигніть забронювати місце на запальну вечірку!

Шопен

Ресторан Шопен запрошує на вишукане святкування Нового року. На вас чекають найкраща атмосфера, новорічне меню європейської кухні та нескінченне задоволення. У ніч з 31 грудня на 1 січня ви поринете в інтерактивну програму з нотками магії.

Чудовий настрій і святкову феєрію створить ведучий Юрій Попів. Ви точно чули цей голос на львівському радіо, тож будете приємно вражені його насиченою, але ненав’язливою програмою.

Новорічне меню складається з холодних і гарячих закусок, салатів, других страв, десертів і напоїв. На святковому столі будуть Пате з курячої печінки з ягідним соусом, Карпачо з лосося, Салат з телятиною та овочами гриль, Торнадос з сиром і грибним соусом, Медальйони з яловичини з картопляним пюре та вершково-грибним соусом, Філе сібаса зі шпинатом і вершково-лаймовим соусом, Чізкейк з соленою карамеллю та інші цікаві страви. А з напоїв – ігристе вино, морс або узвар домашнього приготування.

У розважальній програмі також музичний сет від DJ Flex. Разом із друзями та рідними ви зможете відірватися на танцмайданчику під запальні хіти.

Вартість святкування Нового року в ресторані Шопен – 4500 грн з особи.

FAQ

Наша стаття пропонує перелік найкращих закладів Львова для святкового заходу. Зокрема, освітлюються ресторани, які відзначаються казковою атмосферою та особливими подіями на новорічну ніч. ТОП закладів для святкування Нового року у Львові від Tomato.ua – Art Hall, BarB.Q, Вежа, Faces, Шопен.

Бал-маскарад, затишна вечеря з найближчими, цікаві конкурси з призами, оригінальні страви та п’янкі напої, виступи вокалістів, музикантів і діджеїв, караоке, співи й танці, галицький гумор і шоу від відомих зірок – у Львові на вас чекає насичена новорічна програма.

Вартість залежить від обраного закладу та формату святкування. Art Hall запрошує на новорічну тусовку вартістю 4200 грн, Bar.B.Q — за 3200, а Faces — за 4500 грн. Вежа влаштовує бал-маскарад Вогняного Дракона (2500 грн). А у Шопен на вас чекає вишукане святкування з сімейним затишком і теплом (4500 грн).

Багато ресторанів пропонують традиційні новорічні страви, такі як запечене м’ясо, ребра, котлета по-київськи, салати Олів’є, Шуба, паштет, холодець, різноманітні цікаві закуски та особливі страви для святкового меню. Гості також зможуть скуштувати і сучасні страви: Філе сібаса зі шпинатом і вершково-лаймовим соусом, антипасті, Цезар зі смаженим філе тунця, Салат з мідіями, Трикутники Дзена та інші.

Багато закладів влаштовують спеціальні розваги, музичні виступи та шоу-програми від зіркових ведучих, щоб зробити святкування Нового року ще яскравішим і незабутнім. Ресторани пропонують унікальні та казкові декорації, спеціальні новорічні меню, а також виступи музикантів і діджеїв. Стаття включає інформацію про заплановані розваги та шоу у ресторанах на новорічну ніч. Деталі можна знайти в описі кожного закладу.

Так, рекомендуємо заздалегідь резервувати столик у обраному закладі, особливо під час святкового періоду. Це дозволить вам уникнути непорозумінь та забезпечити собі комфортне місце для святкування. Крім того, зали закладів і новорічна програма з меню розраховані на обмежену кількість гостей. Тому варто бронювати місце або купувати квиток завчасно.

Перед вибором місця для святкування перевірте доступність парковки та можливість залишити автомобіль на ніч. Деякі заклади можуть надавати такий сервіс, але важливо це уточнити заздалегідь.

Багато закладів приділяють увагу і мають спеціальні розваги для дітей під час святкування Нового року. Перед вибором місця перевірте, чи є дитячі розваги, страви, анімація та спеціальні умови для маленьких гостей.

Львів вражає своєю неповторною атмосферою, особливо у святковий період. Вуличні виставки, прикрашені вулиці, гірлянди, святковий декор зроблять ваш візит магічним. Старовинний архітектурний ансамбль Львова надає місту особливого шарму, який стає ще більш захопливим у зимові свята. Місто Лева славиться своїми унікальними традиціями. Ви зможете насолодитися святковими заходами, виставами та концертами. А львівська кухня завжди тішить гостей своєю автентичністю і смаком. Львівський Різдвяний ярмарок вважається одним із найкращих у світі. Тут ви зможете придбати унікальні подарунки, насолодитися ароматом глінтвейну, скуштувати особливі святкові страви (наприклад, випічку кюртошкалач) та відчути справжню різдвяну атмосферу.

Ресторани міста Лева тішать гостей вигідними пропозиціями. У вас є можливість суттєво заощадити. Все, що потрібно зробити — завчасно забронювати квиток і за необхідності внести передоплату. Наприклад, Bar B.Q уже відкрив раннє бронювання. Якщо встигнете зарезервувати місце до 15 грудня включно, вартість святкування Нового року становитиме всього 3200 грн за особу. Після 15 числа ціна зросте до 3600 грн. Ви зможете зекономити цілих 400 грн.

Зустрічаємо Новий рік 2024 у казковому Львові, донатимо на ЗСУ та разом йдемо до Перемоги!??

Головна фотографія: Art Hall.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 3

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Буковель

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все