Переглядів: 1371 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Одесса

Заклади міста пропонують новинки, сезонні позиції та продовжують тішити гостей улюбленими стравами. У період локдауну ви можете скуштувати їх вдома. Ресторани та кафе пропонують зручну доставку. Tomato.ua розповість, де замовити їжу в Одесі 16-18 квітня. У підбірці Tavernetta, У Самвела, Котелок, REEF, Рікша.

Доставка їжі в Одесі

Tavernetta

Tavernetta – дитя любові до пасти, італійської кухні та добрих людей. Це ресторан провінційної італійської кухні від компанії Ресторани Сави Лібкіна (Компот, Дача). Це місце чудово підходить для сієсти. Тут носять пасту на руках з 2012 року.

У меню представлені закуски та салати, супи, гарніри, паста та різотто, основні страви, сети закусок, гарніри, п’ядіна. Також є сніданки, pasta box і моцарела бар. Рекомендуємо спробувати Фузіллі з креветками та соусом песто (182 грн), Щупальця середземноморського восьминога на грилі (567 грн) та Аньолотті з домашнім кроликом за лігурійським рецептом (195 грн). Замовити доставку додому від Tavernetta можна на сайті з 08:00 до 23:00.

У Самвела

У Самвела – мережа ресторанів в Одесі. Тут готують усе, що люблять жителі та гості міста, з 1999 року. Все почалося з санаторію «Україна». Гордість закладу – шашлик. Його готують у тандирі з фермерського м’яса, яке маринують за сімейними рецептами.

У Самвела також пропонують кебаби, холодні та гарячі закуски, основні страви, гарніри, десерти, вироби з хлібу та напої. А також сніданки та дитяче меню. Рекомендуємо замовити Шашлик Свинна шия (139 грн) та Комбо-набір Легкий (280 грн): куряче філе, вірменський салат табуле, соус ткемалі та узвар. Доставка працює щодня з 10:00 до 21:00. Замовлення від 349 грн доставляють безкоштовно.

Котелок

Котелок – бар мідій на Садовій. Тут можна скуштувати страви з чорноморських (і не тільки) морепродуктів, традиційні одеські закуски, тюлечку та свіжий рибний улов, доступний за сезоном. Котелок отримав національну премію СІЛЬ «Найкраще міське кафе 2016».

Головна страва закладу родом із Бельгії. «Moules Frites» — котелок мідій у різних соусах (від 340 грн), який подають з хрумкою картоплею фрі та підсмаженим багетом. До мідій пропонують близько 20 сортів пива, включаючи бельгійське та українське. Ще один хіт меню – Сковорода з рапанами та овочами (495 грн). Замовлення можна зробити на сайті або за телефоном. Для мешканців центру (до 3 км від ресторану) діє власна безкоштовна доставка.

REEF

REEF – новий проєкт від компанії Synergy Group. Це ресторан з баром, великою платформою для світських вечорів і вечірок. Головні принципи закладу – стиль і якість, елегантність, строгість і вишуканість. На гостей чекають панорамний вид на море, авторська кухня та атмосфера спокою та розміреності.

Кухня REEF заснована на кращих традиціях морських держав. Серед них – індійська, середземноморська, японська, українська, в тому числі, одеська. Цікаві позиції меню – Теплий салат з грибами та хрусткою картоплею (215 грн) від шеф-кухаря Христини Волкової, авторський рол Каліфорнійський з вугрем (297 грн) і Тендерлойн з овочами та ягідним соусом (435 грн).

Рікша

Рікша – інтернет-ресторан в Одесі. У меню представлені піца, роли, сети, локшина, шаурма, рис, бургери, супи, паста, салати, десерти та напої. На сайті є окремий розділ Кухня Live – тут можна наживо поспостерігати за тим, як у Рікша готують страви.

Рекомендуємо спробувати Яєчну локшину з телятиною в соусі Чатні (129.99 грн), Салат з лососем (119.99 грн) та піцу Семейна з куркою, помідором, шампіньйонами та моцарелою (149.99 грн). За перше замовлення ви отримуєте кешбек в розмірі 100 грн. Мінімальна сума замовлення – від 150 грн (залежить від зони доставки).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Рестораны паназиатской кухни в Одессе

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в Одессе

Показати все Показати все

Читати статті про Одесса

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Одесса

Показати все