Переглядів: 853 Час на прочитання: 2 хв
Одесса

Знову розпочинаються найприємніші дні тижня. І Tomato.ua знайшов цікаві заклади, де буде смачно та весело у цей вікенд. Куди піти в Одесі 4 – 6 лютого? Розповідаємо про Redling, Реберня, Virgin Izakaya Bar, Beerteka.

Куди піти в Одесі 4 – 6 лютого

П’ятниця, 4 лютого

Почніть вихідні у п’ятницю в ресторані Redling. Тут влаштовують мексиканський гастровечер. Шеф-кухар Андрій Дромов приготує 5 пікантних страв мексиканської кухні, за секретними рецептами, привезеними з Мексики: Aguachili — мексиканське севиче із жовтоперого тунця; Tacо Arachera — яловичина slow roast із гуакомоле, сальсою Pico de Gallo Yucatan; дикі креветки в кокосовій стружці з соусом із манго з мексиканським перцем Чипотле Barbacoa; яловичий язик, смажений на вугіллі, подається з пряною кукурудзою в соусі з мексиканських перців Mayan Xocolatl; пиріг із чорного шоколаду з текілою та чилі на повітряному кремі з манго з кокосовим молоком. Початок о 19:00. Вартість: 2000 грн.

Субота, 5 лютого

Бажаєте дізнатися про крафтове пиво? Беріть друзів та йдіть на дегустацію правдівського пива в ресторан Реберня. Тут о 13:00 Ігор Чертов та Олександр Тарасюк — головний пивовар та керівник пивоварів броварні «Правда» розкажуть про різноманіття крафтового пива, про особливості варки, різницю між пляшковим і розливним та багато іншого. Вартість: участь безкоштовна, але обов’язкова попередня реєстрація.

Virgin Izakaya Bar запрошує зустріти китайський Новий рік. На гостей чекають вишукані японські страви від шеф-кухаря, коктейлі та стильний музичний супровід. Атмосферу ночі створює Felix Rafael — берлінський dj, що подарує публіці гармонійний live-сет у стилі Melodic House. Музика цього виконавця відрізняється особливим етно-стилем і заряджає слухачів неймовірною енергетикою. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 6 лютого

У неділю завітайте до ресторану Beerteka. Тут виступатиме запальний EXTA BAND. Візьміть на вечерю салат з тунцем, червоною капустою, смаженими артишоками, стручковою квасолею (267 грн). І філе міньйон з обсмаженою картоплею, гливами на грилі та вершково-трюфельним соусом (270 грн). На десерт скуштуйте медовик з пивною карамеллю (175 грн).

Ви вже вирішили, куди піти в Одесі на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные в Одессе

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Одессе

Показати все Показати все

Читати статті про Одесса

Показати все