Переглядів: 797 Час на прочитання: 3 хв
Харьков

Як і де провести ці осінні вихідні? Tomato.ua знає все про гастрономічні пропозиції від ресторанів і барів в першій столиці. Куди піти в Харкові у цей вікенд, щоб насолодитися смачною їжею і отримати максимум гарного настрою? Відповіді шукайте в нашій добірці: Fabrika.bar, Panorama, Мельница, АНГЕЛЫ НОСЯТ КЕДЫ, 44 Favorite Place.

Куди піти в Харкові 1 – 3 жовтня

П’ятниця, 1 жовтня

У цю п’ятницю Fabrika.bar запрошує на відкриття нового сезону джазової музики. На сцені виступить Jazz do it quartet. Пориньте в атмосферу живої музики, гарного настрою, душевної легкості й гастрономічного задоволення. У меню обирайте салат з морепродуктів з кисло-солодкою заправкою, авокадо і стеблом селери (225 грн). Та біфштекс з ферментованої телятини на подушці з хумусу, із солоним огірком та гострим перцем (220 грн).

Ще варіант для вечора п’ятниці – ресторан Panorama. Тут о 20:00 влаштовують осінню вечірку. Отримайте насолоду від чаруючого живого вокалу та палких танців під кращі світові хіти в ремікс-версії Dj Neronov і Dj Den Matis. У програмі також: запальне DANCE SHOW і ведучий вечора — MC БЕЛОХОНОВ. На вечерю візьміть салат з тигровими креветками, сиром страчателла, манго, малиною і маракуєю (360 грн). Та пасту з гарячим вугрем унагі (350 грн). Кількість місць обмежена.

Субота, 2 жовтня

Не знаєте, куди піти з дитиною на вихідних? Tomato.ua радить завітати до ресторану Мельница. Тут о 12:00 влаштовують кулінарний майстер-клас для маленьких гостей. На діток чекають приготування смачненьких оладок , веселі конкурси, самостійно виготовлений сувенір з солоного тіста та запальні танці з Бубою. Вартість участі: 300 грн.

Повечеряти йдіть до ресторану АНГЕЛЫ НОСЯТ КЕДЫ. Тут о 20:00 влаштовують вечір живої музики. Цього разу тут виступить талановитий скрипаль Данило. У меню обирайте салат із тунцем у сезамі, томатами чері та лимонно-оливковим соусом, копченою сіллю та пелюстками волошок (155 грн). У якості основної страви візьміть філе лакової качки з гарбузово-мандариновим пюре і вишневим соусом Серіз’є (189 грн).

Неділя, 3 жовтня

У неділю 44 Favorite Place о 13:00 влаштовує осінній пікнік на свіжому повітрі з розвагами для всієї родини. У меню: наваристий борщ, який приготують у великому казані на вогнищі, зі скибкою свіжого хліба з домашнім сальцем; хрумкі бельгійські вафлі з начинками на будь-який смак; соковиті бургери. Також на гостей чекають барбекю-паті, ярмарка hand-made, виступи фольклорних колективів та майстер-класи для дітей. Вартість: уточнюйте у менеджера.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные в Харькове

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Харькове

Показати все Показати все

Читати статті про Харьков

Показати все