Переглядів: 1584 Час на прочитання: 5 хв
Харьков

Вишукані ресторани, готелі, кафе, пивні заклади – у місті є безліч варіантів святкування. Tomato.ua розповість про новорічний корпоратив у Харкові. У добірці Робінзон, Купава, Мельница, Панське село, PROBKA resto&music hall.

Робінзон

Ресторан Робінзон пропонує для святкування новорічного корпоративу 3 зали. Основний зал Робінзон готовий прийняти до 120 гостей. Мисливський зал розрахований на 50-60 осіб. А віп-зал ідеально підходить для невеликої компанії.

На вас і ваших колег чекає безліч бонусів і вигідних пропозиції. Це новорічний декор у всіх залах, гарна ялинка та різдвяна ексклюзивна фотозона, у якій можна зробити яскраві світлини. При замовленні новорічного корпоративу ви можете взяти з собою алкогольні та безалкогольні напої без пробкового збору, а також фрукти без обмежень. Компанія від 30 осіб отримає приємний подарунок від закладу – ящик шампанського!

Шеф-кухар підготував спеціальне святкове меню. У ньому – страви європейської кухні, страви, приготовані на грилі, а також різноманітні фірмові страви. Одна з найцікавіших фірмових страв – стейк яловичий Гурман у гірчично-вишневому соусі.

Вартість святкування корпоративу в ресторані Робінзон – від 850 гривень з людини.

Купава

Купава – затишний заміський комплекс, який розташувався всього в 10 хвилинах від Харкова. Для святкування новорічного корпоративу пропонують декілька залів. Вони розраховані на різну кількість гостей.

У меню представлені різноманітні страви української, європейської та авторської кухні. для приготування страв використовують якісні та свіжі продукти з власної домашньої ферми. Ви можете скуштувати різноманітні салати з морепродуктами, птицею, свіжою зеленню, фуа-гра з печеною грушею та ягідним соусом, смажені карасики, плато морепродуктів, м’ясо та рибу, приготовані на грилі або в тандирі, та багато іншого.

Лазня на дровах допоможе розслабитися та відволіктися від робочих буднів. За бажанням після закінчення святкування ви можете зупинитися у комфортабельному та теплому готелі. Для цього потрібно лише забронювати номер. Також можна орендувати цілий котедж для компанії людей.

Деталі проведення корпоративу та вартість святкування у Купава можна дізнатися у адміністратора.

Мельница

Мельница – ресторан європейської та грузинської кухні, який розташувався на березі річки в Харкові. Тут на вас чекає атмосфера затишку та ароматна кухня, які допоможуть розслабитися і відпочити.

Ресторан Мельница запрошує кожного відзначити разом святкові дні. Команда закладу зробить усе можливе для того, щоб новорічний корпоратив був по-справжньому казковим і неповторним. Чарівні банкети з гарним оформленням додадуть затишку та атмосфери у будь-який захід.

Заклад пропонує для святкування декілька залів, які розраховані на різну кількість людей. Кожен із них має свій особливий дизайн. Затишок допоможе створити камін, який зігріє вас у холодну пору року.

У банкетному меню Мельница представлені холодні закуски та гарячі страви: Риба фарширована, Холодець домашній, Бараняча нога запечена з картоплею, М’ясні пальчики, Лосось запечений і багато іншого.

Для бронювання столиків та консультації звертайтеся до адміністратора.

Панське село

Панське село – атмосферний заміський ресторан української кухні. Новорічний корпоратив – це чудовий спосіб згуртувати колектив, поділитися планами на майбутнє та добре відпочити.

Панське село зробить усе для того, щоб захід пройшов незабутньо. Заклад пропонує для святкування просторі зали з камінами. Велика та красива територія зробить відпочинок безтурботним і спокійним.

Інтер’єр оформлений в українському стилі. Ви та ваші колеги зможете оцінити сучасний погляд на класичні українські та європейські страви, а також скуштувати м’ясо та страви на мангалі.

У банкетному меню представлені холодні страви і закуски та гарячі страви і закуски, також є меню фуршету. Яскраві пропозиції – Рибне асорті з одеського Привозу, Рулет свинячий з беконом, грибами і сиром, Ростбіф з телятини з ожиновим соусом, Фірмова курочка з рисом басматі та сухофруктами в апельсиново-медовій глазурі та інші.

Дізнатися деталі та вартість святкування можна у адміністратора.

PROBKA resto&music hall

PROBKA resto&music hall – атмосферний ресторан із власною пивоварнею на 500 посадкових місць. Заклад запрошує на веселий, яскравий і поживний новорічний корпоратив.

Тут вміють розважати гостей, наряджати їх, а також сито балувати. У програмі – ведучий, виступи кавер-бендів, Дід Мороз, яскраве шоу, новорічна ялинка, святкове меню, подарунки та призи.

Ви та ваші колеги зможуть поринути у драйвову святкову атмосферу та відірватися від душі. Здивуйте усіх своїм оригінальним вбранням і енергійними танцями. На вас чекає вечірка «Пісні року: від 90-х до сьогодні», на якій відтворять колоритну музичну історію.

Цього року PROBKA resto&music hall збирає дружні компанії та тішить подарунками абсолютно у всіх. Вартість святкування – від 500 грн з одного гостя. Проведення заходу можливе з 17 до 30 грудня.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

ТОП локацій для новорічного корпоративу в Харкові

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в Харькове

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Харьков

Показати все Показати все

Читати статті про Харьков

Показати все