Переглядів: 1047 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

На цих вихідних відзначають 8 березня. А коли, як не в цей день піти до ресторану? Tomato.ua дізнався, де відбуватимуться цікаві заходи й куди піти у Києві у цей святковий вікенд У підбірці Chicken Kyiv, Кухмейстер, Dom, Suluguni, Trullo Osteria

Куди піти у Києві 5 – 8 березня

П’ятниця, 5 березня

Після роботи зайдіть до ресторану Chicken Kyiv. Цієї п’ятниці тут влаштовують вечірку у таємному барі. Будуть запальні танці, діджей-сети та смачні коктейлі (149 грн). І обов’язково скористайтеся акційною пропозицією – отримайте два коктейлі Martini Fiero в подарунок при замовленні страв на суму від 400 грн. У меню обирайте салат з буратою, руколою і томатами (189 грн) та філе дорадо з картоплею, броколі та томатами (229 грн). Або скуштуйте чорну котлету по-київськи із яловичини з трюфельним мусом та овочами (239 грн).

Субота, 6 березня

У суботу о 12:00 ресторан Кухмейстер влаштовує кулінарний майстер-клас. Діти під пильним наглядом шеф-кухаря Володимира Ляшка приготують смачний пиріг зі шпинатом та індичкою. Вартість участі: 300 грн.

А напередодні 8 березня ресторан Dom влаштовує дегустацію «Вино, яке роблять жінки». Ви дізнаєтесь про відомих жінок-виноробів з України, Італії, Іспанії та з різних регіонів Франції. Та спробуєте вина: шампанське Andre Jacquart Mesnil Expérience Grand Cru Blanc de Blanc Brut; біле Domaine Anne Gros Bourgogne Aligote; біле Бейкуш Тиморассо; біле Pierre Luneau-Papin MuscadeS&M Clos de Allees; рожеве Chateau La Calisse Patricia Ortelli Rose; червоне Anna Spinato Malanotte Del Piave; червоне Сallejo Crianza Ribera del Duero; червоне Bodega Volcanes de Chile Igneo. Початок о 19:00. Вартість участі: 600 грн.

Неділя, 7 березня

У неділю ресторан Suluguni проводить дитяче свято до 8 березня. Маленьких гостей чекає кулінарний майстер-клас з приготування хачапурі у формі серця та захоплююче шоу фокусів. Потім діти зроблять оригінальні листівки до свята Весни. Батьки у цей час можуть відпочити та поласувати улюбленими стравами. Вартість участі: 300 грн.

Понеділок, 8 березня

Свято Весни можна зустріти в сімейному ресторані Trullo Osteria. Отримайте насолоду від вокального виступу під гітару в атмосфері маленької та затишної Італії. Почніть вечерю з легкого салату Tonno Rosso з ніжним червоним тунцем, з пашотом перепелиних яєць, чері та авокадо з підкопченим соусом (298 грн). На основне візьміть оссобуко з яловичини з пряними овочами (327 грн) або стейк з лосося на овочевому фетучині з в’яленими томатами (282 грн).

Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Куди піти на 8 березня у Києві: кращі пропозиції від ресторанів

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все