У центрі Києва, у декількох кроках від станції метро «Хрещатик», розмістився ресторан «Chicken Kyiv».
Дизайнерський інтер'єр закладу оформлений у стилі радянського модернізму та відтворює атмосферу квартири радянської інтелігенції. У залах переважають зелені й глибокі теракотові відтінки, лакові поверхні й люстри геометричних форм, панно й вітражі.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні авторських сучасних українських страв. Основний акцент зроблено на стравах з курки, курчати, каплунів, а також на десертах з яєць.
У меню є розділ з комплексними сніданками, де представлені курячий паштет, рійет, сирний соус, свіжоспечений хліб, ікра оселедця, яєчня з курячими ковбасками.
До фірмових позицій меню відносять:
- легендарну котлету «по-київськи»,
- салат «Дністер»,
- навар з півня,
- печінковий торт з морквяною глазур'ю,
- рійет з курки й курячої печінки під смородиновою глазур'ю,
- курячі лапки в гострому соусі,
- рубана котлета з півня з трюфельним пюре і малосольними томатами.
Через гардеробну гості можуть потрапити в speakeasy бар, де розташований бар-алабораторія й готують авторські коктейлі.