Переглядів: 678 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Tomato.ua дізнався, що  цікавого планують заклади Львова цього тижня. У цій добірці дегустації, коктейлі з червоним вином, гастровечір, кулінарний майстер-клас, презентація книги. Обирайте, куди піти у Львові 25 – 28 серпня. Більш детально про івенти Ресторація Над Цукернею, ZWIN, Split Club Lviv, Найдорожча ресторація Галичини, Штука, Валентино.   

Куди піти у Львові 25 – 28 серпня

Четвер, 25 серпня

Ресторація Над Цукернею о 18:00 влаштовує італійський фуд перинг. На гостей чекають спеціально розроблені коктейлі від бар-менеджера Івана Зелика на основі Malfy Gin, який походить з регіону Амальфі: 

  • Amaro Sour, 
  • White Snapper, 
  • Strawberry Milk Punch, 
  • Chamomile Gimlet. 

Та спеціально розроблене меню від шеф-кухаря закладу Юрія Сенишина:

  • крудо з тунця; 
  • соуте з мідіями, креветками та кальмарами;
  • базилікове різотто з креветками; 
  • лимонний пиріг. 

Вартість участі: 1100 грн/ одна особа, якщо вдвох — 1900 грн.

Винний бар ZWIN о 19:00 влаштовує благодійну винну дегустацію. Спробуємо 10 різних галицьких вин. А сомельє Богдан Павлюх розповість про спілку галицьких виноробів. Також сомельє закладу підберуть правильний гастрономічний супровід до дегустації. А найважливіше,те що весь прибуток з івенту буде направлено на благодійність. Вартість: від 750 грн (за бажанням можна заплатити більше).

Святкувати Національний день червоного вина йдіть у Split Club Lviv. Цього вечора тут о 19:00 влаштовують зустріч-дегустацію «Коктейлі з червоним вином». На гостей чекають цікаві експерименти та креативна атмосфера. Бар-менеджерка Ірина приготує не просто коктейлі з червоним вином, це буде творчий політ, котрий розкриє нові інтерпретації і форми благородного напою у коктейля. А доповненням до цікавої підбірки буде фуршет із солодощів від шеф-кухаря Романа Щурка. Вартість: 750 грн.

Пʼятниця, 26 серпня

Цієї п’ятниці Найдорожча ресторація Галичини о 19:30 влаштовує дегустацію Шардоне. На гостей чекає 6 цікавих вин з сорту шардоне та страви від шеф-кухаря ресторану. Вартість участі: 600 грн.

Субота, 27 серпня

У суботу о 18:00 кав’ярня-галерея Штука запрошує на презентацію книжки Ольги Ваккаус «Авантюра: жіночий детектив із львівською душею» з участю авторки. Це дебютний детективний роман, в якому поєднані притаманна цьому літературному жанру інтрига, учительський та життєвий досвід письменниці-аматорки та актуальна для кожного українця воєнна тематика. Ольга Ваккаус — вчитель музичного мистецтва СЗШ №50 м. Львова. Авторка сценаріїв вистав для шкільного Мобільного театру пісні «Левеня», актори якого протягом 2015-2019 рр. здійснювали доброчинну діяльність на користь воїнів, поранених у зоні ООС (АТО), онкохворих дітей, мешканців притулків для тварин. Вхід вільний.

Неділя, 28 серпня

У неділю ресторан Валентино влаштовує кулінарний майстер-клас для діточок. Цього разу юні кухарі будуть готувати піцу. Початок майстер-класу о 14:00. Вартість: 250 грн. Кількість квитків обмежена.

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все