Одесса

Страждаєте осінньою хандрою? Кидайте цю справу і йдіть смачно їсти. Tomato.ua підготував для вас список місць, в яких буде приємно проводити осінні вечори на цих вихідних. Куди піти в Одесі 15 – 17 жовтня? Більш детально розповімо про YUG, Corvin, Redling, Beerteka.

Куди піти в Одесі 15 – 17 жовтня

П’ятниця, 15 жовтня

У п’ятницю ресторан YUG запрошує на фестиваль іспанського восьминога, котрий триватиме 3 дні поспіль. Спеціально для середземноморських вихідних у ресторан доставлять молюска, що мешкає в Середземному морі й Атлантичному океані. З нього шеф-кухар, Євген Костромицький, приготує спеціальні страви, а сомельє підготували тематичну добірку вин до такої вечері. Ви зможете спробувати: карпаччо з восьминога, салат з восьминогом, щупальці восьминога з мусом з квасолі, а також різотто з восьминогом. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Субота, 16 жовтня

У суботу о 19:00 Corvin влаштовую дегустацію «Винокурня Шотландії ХХI століття». У цей раз гості спробують: віскі від винокурні Ailsa Bay – Aerstone Land Cask 10 yo, Aerstone Sea Cask 10 yo; віскі від винокурні, яку побудував незалежний ботлер Adelphi – Ardnamurchan AD; віскі, від винокурень, розташованих на сусідніх островах – Isle of Raasay з однойменного острова, розташованого на сході острова Скай; друга винокурня зі Ская — Torabhaig та інші. Також спробуємо віскі від Annandale, витриманий в бочці з-під хересу Педро Хіменес. Вартість участі: 1700 грн.

Ще варіант для суботнього вечора – Redling. Тут о 19:00 влаштовують гастровечерю та дегустацію вин. Бренд-шеф ресторану Андрій Дромов та Дмитро Матюха, шеф-кухар ресторану, готуватимуть страви французької кухні. У меню: рієт з копченої скумбрії з авокадо, крем-сиром та ікрою летючої риби та Prosecco Spumante Brut Cuve 1821 ZONIN; салат нісуаз з тунцем і перепелиними яйцями та Sauvignon Blanc The Nest Marlborough 2018, New Zealand; запечені равлики з хрустким багетом і руколою та Chablis Louis Moreau, France; ескалоп фуа-гра з медальйоном з яловичини, манго і соусом Апероль та Gewurztraminer, Hubert Beck 2018, France; лимонний сорбет; крем-брюле з маракуї. Музичний супровід вечора від талановитого піаніста і композитора, Ярослава Олійника. Вартість участі: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 17 жовтня

У неділю о 19:00 ресторан Beerteka влаштовує гастровечерю з Хорхе Гранд, шеф-кухарем з Латинської Америки. У меню вечора 6 унікальних страв від шеф-кухаря: севіче в мексиканському стилі; антікучо з курячих сердечок; свинячі ковбаски в тайському кисло-солодкому соусі; стейк Tenderloin в аргентинському стилі з соусом чимічурі; свинячі ребра з соусом барбекю і апельсиново-фіолетовим салатом з капусти; морозиво з бекону, на бріош з ананасом. Вартість участі: 1200 грн.

 

Ви вже вирішили, куди піти в Одесі на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Поделиться:
Показать все

Читать статьи о Куда пойти в выходные в Одессе

Показать Все Показать все

Читать статьи о Куда пойти в Одессе

Показать Все Показать все

Читать статьи о Одесса

Показать Все