Переглядів: 845 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Кожної п’ятниці ви напевно ставите собі питання: куди піти на вихідні? Львів, як європейська та культурна столиця України, завжди дає вибір, адже тут сотні крутих ресторанів з надзвичайно смачною українською кухнею.Tomato.ua створив перелік ресторанів, куди піти у Львові: Канапа 39, Park Art Of Rest, Ресторація Бачевських, Дуже висока кухня, Палярня Чехович.

Куди піти у Львові 24-26 травня

П’ятниця, 24 травня

У п’ятницю варто відвідати відпочинковий комплекс Park Art Of Rest, який знаходиться в парку. Це якраз те місце, де можна посидіти з друзями на літній терасі зі смачною їжею та красивим краєвидом після важкого робочого тижня. Щодо меню, ви можете спробувати телячий язик на грилі — 238 грн, каре з телятини гриль — 295 грн, борщ з телятиною — 95 грн. А у суботу, 25 травня, тут згадають улюблені хіти маестро Джо Кокера у виконанні Anis Teyeb (до речі, вхід вільний).

Субота 25 травня

У цю суботу дуже пощастило місцевим жителям і туристам. Адже на вас чекає бранч на Площі Ринок, з 12.00 до 15.00. Устриці, делікатесні сири, яйця Бенедикт з рожевою фореллю, андрути з ганашем. Вино і ще дюжина страв всього за 149 грн. Такий бранч без обмежень організовує новий заклад Канапа 39. То що, ви вже знаєте, куди піти на обід у Львові?)

Повечеряти можна у Бачевських. Це надзвичайно красива оранжерея, три поверхи з різними залами, терасою і верандою. А вечері тут — в супроводі арфи, віолончелі або фортепіано. Бар Бачевських з авторською коктейльною картою, яку розробив бренд-бармен ресторації Іван Зелик. Дещо з меню: печені голубці — 72 грн, телятина на кісточці — 189 грн, лембургер з біфом — 130 грн.

Неділя, 26 травня

Ви коли-небудь були в ресторані без офіціантів, меню і цін? Якщо ні, тоді Дуже висока кухня — якраз таке місце. Замість того, щоб обирати страви зі списку, ви будете спілкуватися з кухарем. Він допоможе обрати інгредієнти та спосіб приготування страви. Відповідно, кухар зорієнтує вас у ціні за спеціальною шкалою від 50 до 1 000 гривень. Свою страву ви можете доповнити келихом просекко – 95 гривень за 125 грамів. За вечерею послухаєте музику з вінілів через рупорні колонки роботи львівських майстрів Леоніда та Андрія Фляків.

А якщо ви справжній поціновувач кави, тоді завітайте у Палярню Чехович. У них ви зможете випити запашний латте. А й придбати все, що потрібно для приготування кави в домашніх умовах. Дещо з меню: каліта — 49 грн, аеропрес — 49 грн, кемекс — 49 грн, nitro cold brew — 59 грн. Також тут можна смачно поїсти: омлет з сиром — 135 грн, сирники — 102 грн, салат від Чеховича — 165 грн.

І ще…

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбуці, щоб не пропустити найактуальніші новини ресторанів!

https://tomato.ua/blog/paris-food/

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все