Переглядів: 5220 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Весілля – одна з головних подій у житті закоханих. Зробити його незабутнім допоможе сучасна та затишна локація. Tomato.ua розповість про ресторани та банкетні зали для весільних церемоній у Києві. Це Смородина, Prynada Ukrainian Cafe, HayLoft 2.0, Dniprovska Riviera, Havana, Choice.

Заклади для весілля у Києві

Смородина

Смородина – м’ясний ресторан у затишному парку, який чудово підходить для святкування весілля. Заклад знаходиться на Русанівський набережній, усього за 15 хвилин від центру столиці. Інтер’єр двоповерхового ресторану з двома залами та терасами оформлений у світлих тонах.

Великі панорамні вікна створюють особливу атмосферу. У ресторані можна влаштувати камерне чи велике весілля від 15 до 80 гостей. Банкетний менеджер допоможе обрати формат, підібрати страви з меню та зробити свято яскравим і незабутнім.

Одна з особливостей закладу – відкрита кухня. У меню представлені популярні страви різних кухонь світу: великий вибір м’ясних страв, гарячих і холодних закусок, страви, приготовані в хоспері та на мангалі, карпачо й тартари, равіолі, паста, піца та фірмові десерти.

Смородина пишається свою винною картою, яка представлена великою колекцією кращих напоїв. Але за бажанням молодята можуть взяти на весілля свій алкоголь без cork free та будь-яких доплат. Вартість святкування – від 750 гривень з гостя.

Prynada Ukrainian Cafe

Prynada Ukrainian Cafe – чудове місце для вашого свята. Це професійна команда, яка провела вже 216 весільних подій, вишуканий і легкий інтер’єр, актуальна українська кухня. Заклад пропонує 4 зали для проведення весільних заходів у форматі банкету чи фуршету від 25 до 100 осіб. В інтер’єрі присутні елементи справжнього українського декоративного мистецтва: вишивка, петриківський розпис, витинанка. Сучасні приміщення можна прикрасити індивідуально до свята. Для виїзної церемонії ідеально підходить зал Веранда чи зелена галявина біля ресторану.

Ресторан пропонує актуальну українську кухню, банкетне й фуршетне меню, весільний торт, послуги ведучих, фотографа, декораторів, діджея, живу музику та все для того, щоб свято пройшло незабутньо. Обираючи Prynada Ukrainian Cafe, молодята отримають весільного координатора, який контролюватиме підготовку до свята і буде на зв’язку 24/7. Вартість святкування весілля – від 1000 грн у вихідні дні та від 800 грн у будні.

HayLoft 2.0

HayLoft 2.0 – концептуальний, затишний і романтичний ресторан в самому центрі парку ВДНГ. У закладі є два зали та велика, мальовнича літня тераса, на якій можна провести виїзну церемонію. В інтер’єрі ресторану органічно поєдналися різні стилі: повсякденний, сучасний і лофт, що робить його легким і стильним без додаткового декору. Влаштувати весільну фотосесію можна прямо в парку.

Невеличкий VIP-зал з видом на яблуневий сад і індивідуальним виходом на терасу – чудове місце для святкування у колі рідних. Він розрахований на 25-30 персон. У великому залі можна влаштувати банкет на 55-60 гостей і фуршет на 80-90 осіб. Приміщення оформлене у формі кола, тому ідеально підходить для свята будь-якого формату. За бажанням VIP і головну залу можна об’єднати чи зробити їх автономними. Професійна команда ресторану візьме на себе всі турботи з організації свята та виконає ваші бажання. Вартість святкування весілля у HayLoft 2.0 – від 800 грн у будні дні та від 1000 грн у вихідні.

Dniprovska Riviera

Dniprovska Riviera – чарівне місце для незабутнього свята. Заклад організував і провів уже більше двох сотень весіль. На молодят чекає сучасний дизайн і приємна атмосфера. Просторий банкетний на 200 гостей з панорамними вікнами й неймовірним краєвидом на Дніпро виконаний у середземноморському стилі. У закладі є концерт-хол на воді та сучасний майданчик для виконання ваших бажань за арт-програмою, що зробить свято феєричним.

У Dniprovska Riviera готують страви європейської, української, середземноморської, японської, кавказької кухні. Для свята заклад розробив спеціальне банкетне меню з цікавими позиціями. На території комплексу є чудове місце для проведення виїзної церемонії реєстрації шлюбу. Заклад пропонує послуги весільного реєстратора. Наречені зможуть одружитися з урахуванням індивідуальних побажань – ніяких штампів, завчених банальних фраз і обов’язкових формальностей. Вартість святкування весілля у закладі – від 1200 грн з особи.

Havana

Havana – ресторан з палким характером і водночас оазис на березі Дніпра. Його серце – це кухня. Шеф-кухар створив страви з оригінальним смаком, приділяючи увагу натуральності продуктів. Тут можна скуштувати соковиті стейки, піцу з дров’яної печі, крафтовий хліб, страви, приготовані на грилі та в коптильні. Меню – це свобода у поєднанні інгредієнтів, виборі страв та подачі. Тут створили атмосферу Куби, але зі зрозумілою сучаснею кухнею та популярними європейськими стравами.

Havana приймає до 350 гостей. У ресторані є основний зал до 110 осіб та 2 великих банкетних зали до 84 и 80 гостей на 2 поверсі з чарівним панорамним краєвидом на Дніпро. У залі з шоу-кухнею до 40 персон злилися вогняний характер і пристрасть Куби. Камерне весілля можна влаштувати в маленькій залі, яка розрахована на 36 гостей. Вартість святкування весілля – від 1500 грн з людини.

Choice

Choice – ресторанний комплекс, який розташувався на Лівому березі Дніпра. Заклад організує для молодят яскравий банкет до 100 гостей, виїзну церемонію на свіжому повітрі чи святковий обід для найрідніших. Влаштувати банкет можна в одному чи в декількох залах. Або можна навіть орендувати весь заклад. Кожне весілля організовується індивідуально – ніяких шаблонів і повторень. Команда ресторану стильно прикрасить зали, придумає декор, спланує розміщення столів, влаштує показ лавсторі на великому екрані.

Ресторан Choice пропонує готове банкетне меню зі стравами з риби та м’яса, салатами, закусками, піцою, гарнірами, стравами з хосперу та іншими стравами. Кондитери приготують торт з оригінальним дизайном. Додатково молодятам допоможуть знайти фотографа, відеографа, ведучого, DJ, музикантів, няню для дітей. Налаштують звукове та світлове обладнання та допоможуть скласти сценарій свята. Вартість святкування весілля – від 1000 гривень з особи.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Раніше Tomato.ua розповідав про кальяни на терасі та під відкритим небом біля води у Києві.

Подиміти на свіжому повітрі: кальяни на терасі та під відкритим небом біля води у Києві

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все