Переглядів: 26165 Час на прочитання: 11 хв
Топ-5 Київ

Атмосферна набережна, чарівні заходи сонця, ароматна кава й п’янкі коктейлі, улюблені страви на нові цікаві поєднання – Tomato.ua розповість про заклади на Оболоні. До вашої уваги – кафе, паби, бари та ресторани Оболоні. Розповідаємо про Prynada Ukrainian Cafe, Argentina Grill, В Ребро, Non branded café, OKAY GOOD STAY,  Kyiv Gastrobar, Mint Kiev lounge, Буффаліно, Хачапурі та Вино.

Заклади Оболоні підтримують економіку, долучаються до різноманітних благодійних ініціатив і перераховують кошти на потреби військових, дітей, лікарів і тих, кому це необхідно.

Ресторани на Оболоні

Prynada Ukrainian Cafe

Prynada Ukrainian Cafe – ресторан сучасної української кухні, який ідеально підходить для відпочинку з сім’єю, романтичних побачень і святкувань важливих подій. У ресторані гості пізнають нову Україну – молоду, амбіційну та відкриту до світу.

Дизайн інтер’єру в концепції city folk розроблено молодими українськими дизайнерами. У закладі можна побачити елементи справжнього українського декоративного мистецтва: вишивку, петриківський розпис, витинанку.

У Prynada Ukrainian Cafe готують актуальні для сучасного українця страви, адаптовані під його смак і спосіб життя. У меню – найкращі страви європейської та сучасної української кухні в елегантній подачі.

Рекомендуємо скуштувати Шпинатні завиванці з лососем (235 грн), Фірмові деруни з грибним соусом (175 грн), Салат з креветками (335 грн), Котлету по-принадівськи з пюре (225 грн) та Вареники з бараниною та сметанно-м’ятним соусом (155 грн).

Ресторан пропонує щоденні спеціальні пропозиції. UKRAINIAN GASTRO WEEK:

  • П’янкий понеділок: Фірмова настоянка в подарунок до основної страви.
  • Ситий вівторок: «2+1» на фірмові варенички ручної ліпки.
  • Середа, як маленька п’ятниця: «2+1» на Prosecco.
  • Щасливий четвер: -50% на другий бургер.
  • Грайлива п’ятниця: «2+1» на фірмові коктейлі.

Argentina Grill

Argentina Grill – атмосферний ресторан сучасної аргентинської кухні, який розташувався неподалік від Оболонської набережної біля Свято-Покровського собору.

У ресторані Argentina Grill відкрита кухня – гості можуть спостерігати за захоплюючим процесом приготування легендарного м’яса асадо. Асадори (кухарі, які готують асадо) – експерти в ступенях просмаження м’яса. Rare, medium, well done – вам допоможуть обрати оптимальний варіант. В асортимент – Ribeye, Tenderloin, T-Bone та багато іншого (від 209 грн/100 г).

Страви готують на аргентинському грилі Parilla. Він має особливу конструкцію, що запобігає потраплянню жиру на вугілля. Завдяки цьому їжа корисна, ароматна й без зайвих домішок.

Окрім стейків, рекомендуємо скуштувати бургери, котлети для яких готують із найніжнішої мармурової яловичини: Los Glaciares (389 грн) та Perito Moreno (389 грн).

Ідеальне доповнення до м’яса – вино. Заклад пропонує найкращі вина Аргентини, Іспанії, Італії.

Стравами можна насолодитися за великим круглим столом у компанії друзів і рідних з чудовим видом на Оболонь і аргентинським вайбом.

В Ребро

Ресторани Києва Оболонь отримували різноманітні відзнаки. В Ребро – ресторан американської кухні, який входить у ТОП 10 м’ясних ресторанів за премією СІЛЬ. Якщо коротко, В Ребро – це Ribs, Berr & BBQ. Це невеликий атмосферний заклад, в основі якого меню класичного BBQ та пиво.

Одна з візитних карток ресторану – реберця. Маст трай – фірмові, солоденькі та соковиті BBQ Pork Ribs (325 грн) – копчені свинні ребра в соусі BBQ.

Зверніть увагу на оригінальну позицію – Копчений стейк Рібай (195 грн/100 г). Але можна замовити і не копчений.

Поціновувачам бургерів варто скуштувати Emily Burger (225 грн) родом із Нью-Йорка. Соковита яловичина, одразу два види сиру, карамелізована цибуля, соус на основі корейської пасти, японського майонезу та шрірачі. А також Shrimp Burger (295 грн) – оригінальне поєднання креветкової котлети, смаженого на грилі ананасу та м’якої булочки.

До страв пропонують класичні й авторські коктейлі та пиво на будь-який смак: світле, лагер, темне, ароматне пшеничне з банановими нотками.

Mamamia!

Mamamia! – затишний ресторан італійської кухні. Ресторани на Оболоні Київ пропонують скуштувати страви в закладі та замовити з доставкою. Mamamia! – це перевірена 18 роками доставка піци, фрі та барбекю меню. У ресторані регулярно проходять цікаві кулінарні майстер-класи для дітей.

Візитна картка закладу – легендарна ароматна піца прямо з печі. Cheese suprime L (663 грн) – з чедером, грана падано, дорблю, фетою, моцарелою, соусом Рікота. Фірмова Mamamia! М (355 грн) – з ананасами, шинкою, пепероні, маринованим солодким перцем, класичним соусом. Chili con Carne M – подвійна рублена телятина, солодкий маринований перець, перець халапеньйо, маринована цибуля, соус барбекю.

Кафе на Оболоні

Non branded café

Non branded café – сучасне кафе Оболоні Київ, яке розташувалося неподалік метро Мінська. Тут на вас бельгійські вафлі, різноманітні страви, сніданки та якісна кава.

У закладі зручно працювати за ноутбуком – швидкісний вайфай, комфортні столики, приємна атмосфера, затишок, улюблені страви та напої.

Non branded cafe чекає на вас разом із вашими домашніми улюбленцями – Нон брендед петс френдлі! Збирайте друзів, котиків, собачок і приходьте на ароматні страви. І донадьте разом на ЗСУ!

У меню ви знайдете класичну чорну каву, альтернативу, капучіно, еспресо-тонік, різноманітні кавові напої на рослинному молоці (70 грн).

Пропонують цікаві сніданки: Яєшню, Вівсянку з фруктами, Лосось із свіжими овочами та багато іншого. Маст трай – бельгійські вафлі з начинкою на вибір. З 10 до 13 до сніданку напій у подарунок (чай, еспресо або капучіно).

OKAY GOOD STAY

OKAY GOOD STAY – затишне кафе на Оболоні, де можна випити кави та скуштувати щось смачненьке, попрацювати та перепочити.

У кавовій карті – холодненьке, трушна кава, кава на молоці, кава з виєбо, а також какао та крафтові чаї. Фільтр на льоді (50 грн), Ягідний цитрусовий Айс-ті (75 грн), Капучино (50 грн), Раф (65 грн) та багато іншого.

Також пропонують цікаві смаколики: крихітки, торти і тарти, чізкейки, печиво, пироги та кіші. Яскраві позиції – тістечка Шу (45 грн), Балерина Катерина (75 грн), Вафельний торт (70 грн), Лавандовий чізкейк (85 грн), Кіш індичка-порей (80 грн).

З початку повномасштабного вторгнення команда закладу активно волонтерить, допомагає людям і запускає різноманітні благодійні акції.

Menya Musashi

Кращі кафе на Оболоні пропонують цікаві страви. Menya Musashi – справжній клуб любителів рамену. У меню – цікаві страви японської кухні. Цхемен, локшина, рис, роли, гьодза, салати, десерти та звісно, ж рамен.

Асортимент раменів доволі широкий: з куркою абурі, з куркою діп фрай, зі свининою Чашу, з телятиною, з морепродуктами, з овочами.

Яскрава позиція – Том Ям Рамен (239 грн) – пшенична локшина, курячий бульйон, галангал, лемонграс, каффір-лайм, імбир, перець чилі, паста том ям, кальмари, мідії, креветки та інгші інгредієнти, які роблять його Том Ямом.

Любителям багааато поїсти пропонують кілограмовий XXL рамен (279 грн). Телятина, свинина чашу, курка діп фрай, мариновані яйця, соус бульйон – і все це в одній тарілочці.

Окрім рамену, також варто спробувати Цхемен з телятиною (189 грн) та Гьодза з тріскою та лососем (169 грн).

Паби та бари на Оболоні

Kyiv Gastrobar

Kyiv Gastrobar – по-справжньому київський гастробар Оболонській набережній, який має свій характер. Тут готують різноманітні цікаві страви, авторські коктейлі та сніданки цілий день.

Візитна картка закладу – Київська котлетка (215 грн). Це справжній смак нашого дитинства. Тільки тепер прокачана різними начинками та супер зручна для поїдання руками. Ця котлетка допоможе відчути трушний київський вайб.

Дуже київський заклад запрошує на сніданки, які можна замовляти зранку, вдень і ввечері. Яскраві позиції – Омлет з сиром чеддер, смаженою куркою та беконом (150 грн), Сирники (165 грн) з солоною карамеллю, сметаною і ягодами та Сніданок великого міста (175 грн): картопля в гірчичному соусі, смореброд з беконом і огірками, яєчня глазунья, чері, маринована цибуля.

На десерт обов’язково замовте легендарний Вафельний торт (80 грн) з мигдалевими пластівцями – він навіть солодший за київський.

Mint Kiev lounge

Заклади на Оболоні Київ запрошують подиміти. Mint Kiev lounge – одна з перших кальянних Києва з семирічною історією.

Нещодавно презентували нові коктейлі місяця. Цікава новинка – Budapest (130 грн) – вишуканий, кисло-солодкий коктейль з додаванням кленового сиропу, джину та соку журавлини. Легкий присмак дерева додасть коктейлю пікантності та залишить неймовірні враження вашим смаковим рецепторам.

Заклад пропонує кальяни Soft, Medium, Hard (від 310 грн). В асортименті понад 700 смаків: солодкі, кислі, кисло-солодкі, десертні, незвичайні.

У меню кухні – бургери, салати, піца, десерти. Рекомендуємо скуштувати Чорний бургер з біфштексом з витриманої яловичини абердин і соусом тартар (190 грн).

Endorphine

Заклади Оболоні запрошують на димні кальяні та круті коктейлі. Один із таких – бар Endorphine. Це вибір тих, хто хоче просто розслабитися і ні прі що не думати, хоче відпочити після важкого робочого дня або зібратися у компанії друзів і пограти в настільні ігри.

Заклад пропонує великий вибір кальянів: Classic (260 грн) і Premium (300 грн). Додатково можна замовити фруктову чашу: грейпфрут, гранат, ананас (від 100 грн).

З їжі пропонують перші та основні страви, закуски, салати, роли. У барній карті – кава, авторський чай, алкогольні та безалкогольні напої. Яскраві коктейлі – Clover club (150 грн) на основі джину, фірмовий Endorphine (160 грн) з Jacj Daniel’s Honey і Ruby Berry (160 грн) на основі рому.

Заклади з терасами

Буффаліно

Буффаліно – затишний сімейний ресторан італійської кухні з власною сироварнею. У меню – легкі салати, антипасті, сири, неаполітанська піца з дров’яної печі, домашня паста, равіолі та хліб, ризото, десерти та багато іншого.

Buffalino пронує величезний вибір італійської пасти, зробленої власноруч. Спагеті Карбонара, Паста з сирним соусом, беконом та копченою курятиною, Тальятеле з білими грибами та сиром горгонзола, Паста з морепродуктами у вершковому соусі (від 188 грн).

Ви ще встигаєте скуштувати цікаві страви від шефа з літнього меню: Гуакамоле з креветками (352 грн), Тартар із тунця з полуницею та авокадо (258 грн), Гаспачо з креветкою (242 грн), Стейк з цвітної капусти з соусом Карбонара (330 грн), Крем-брюле з сезонними ягодами (145 грн).

Кожні вихідні в закладі проходять кулінарні майстер-класи для дітей з цікавою програмою та анімацією. А дорослі тим часом можуть провести час на затишній терасі за сімейними розмовами з італійськими стравами, ігристим і живою музикою.

Хачапурі та Вино

Хачапурі та Вино – затишне грузинське кафе. Тут на вас чекає великий вибір цікавих страв грузинської кухні: випічка, шашлик, салати, м’ясо, дитяче меню та багато іншого. У барній карті – грузинське вино, чача та бренді, лимонади, ексклюзивні чаї.

Насолодитися грузинською гостинністю можна у залі закладу або на комфортній терасі з зеленню та квітами.

У меню найкращі грузинські страви: Хачапурі по-аджарськи (165 грн), Хінкалі (від 28 грн), Чкмерулі (269 грн), Люля кебаб (184 грн) та багато іншого.

Кафе та ресторани Оболоні регулярно тішать гостей цікавими новинками. Нещодавно у закладі розпочався сезон кавказькою кухні: Салат Фасуле (124 грн), Плов зі свининою (130 грн), Янтики з м’ясом (145 грн).

Мансарда

Мансарда – затишне сімейне кафе на Оболоні з терасою, панорамними вікнами та дитячою кімнатою у парковій зоні, оточене зеленню.

Кафе на Оболоні Київ пропонує різноманітні страви та напої. Тут не лише на свята, але й кожного дня у будь-яку пору року можна скуштувати ароматне м’ясо, нібито приготоване на багатті. Неодмінно спробуйте меню зі справжнього тандиру: Шашлик (від 185 грн), Свинні ребра (292 грн), Запечена картопля з салом (107 грн).

Хіт продажів – баклажани по-сицилійськи з соусом al pomodoro з песто та руколою (210 грн). Це чудовий легкий стартер перед будь-якою стравою чи просто окремий прийом їжі для тих, хто слідкує за фігурою. З напоїв рекомендуємо замовити коктейль Negroni (195 грн) за класичним рецептом.

Ми розповіли вам про Оболонь заклади: кафе, паби, бари та ресторани. Всі вони різні — тож обирайте собі місце до смаку.

Відвідали ресторани Києва на Оболоні — донатьте на ЗСУ! ??

FAQ

На Оболоні є безліч чудових місць для гастрономічних задоволень. Зокрема, у статті на Tomato.ua ви знайдете огляд найкращих закладів, де можна смачно поїсти та гарно провести час. У добірці – Prynada Ukrainian Cafe, Argentina Grill, В Ребро, Non branded café, Mamamia!, OKAY GOOD STAY,  Kyiv Gastrobar, Mint Kiev lounge, Буффаліно, Хачапурі та Вино, Menya Musashi, Endorphine.

Оболонь можна похвалити різноманітністю гастрономічних вражень – цей район багато закладів з різноманітною кухнею. Тут ви знайдете як традиційні українські страви, так і страви з різних кухонь світу:

  • Prynada Ukrainian Cafe – українська;
  • Argentina Grill – аргентинська;
  • Буффаліно та Mamamia! – італійська;
  • В Ребро – американська;
  • Menya Musashi – японська;
  • Хачапурі та Вино – грузинська.

На Оболоні можна скуштувати соковиті бургери, суші, піцу, яскраві основні страви, салати й закуски, українські та екзотичні страви, п’янкі коктейлі, каву різних сортів та багато іншого.

Так, деякі заклади на Оболоні пропонують живу музику. Ресторан Буффаліно відомий своїми концертами. Заклад може здивувати гостей музичними виступами.

На Оболоні є багато затишних закладів, які чудово підходять для сімейного відпочинку. Рекомендуємо відвідати сімейні кафе та ресторани – Prynada Ukrainian Cafe, Argentina Grill, Буффаліно, Хачапурі та Вино. Тут на вас чекають різноманітні цікаві страви, а також приємна атмосфера, де ви зможете насолодитися теплими розмовами й розділити цінні моменти з рідними.

Відвідавши заклади на Оболоні, перераховані у статті на Tomato.ua, ви отримаєте можливість скуштувати смачну їжу в різноманітних кафе та ресторанах. Зокрема, ви зможете вибрати місце для обіду або вечері, де пропонуються страви різних кухонь, а також відчути атмосферу та гастрономічний дух Оболоні й насолодитися неймовірними краєвидами та видом на місто.

У нашій статті ви знайдете заклади з дитячим меню та ігровими зонами. Мансарда – затишне сімейне кафе з терасою, панорамними вікнами та дитячою кімнатою у парковій зоні, оточене зеленню. Ресторан Хачапурі та Вино пропонує дитяче меню з цікавими стравами для найменших гостей. Ці заклади відомі своєю дружньою атмосферою для сімейного відпочинку.

Заклади на Оболоні часто проводять різноманітні акції, тематичні вечори, майстер-класи тощо. Щоб дізнатися про актуальні події, слідкуйте за оновленнями на їхніх офіційних сторінках у соціальних мережах або на сайтах. Інформацію про акції та різноманітні події ми публікуємо у відповідних розділах на сайті Tomato.ua.

Багато закладів на Оболоні мають зручне розташування, куди з легкістю можна дістатися громадським транспортом. Ви можете скористатися метро, автобусами або тролейбусами. Або ж викликати таксі. Також є можливість приїхати на власному авто та скористатися парковкою у деяких закладах.

На Оболоні ви знайдете багато цікавих місць, які ідеально підходять для відпочинку з друзями. Endorphine, Mint Kiev lounge, Kyiv Gastrobar, В Ребро пропонують димні кальяни, коктейлі та яскраві страви в неформальній обстановці. Заклади Non branded café, Argentina Grill, OKAY GOOD STAY відзначаються незвичайним дизайном та особливою атмосферою, яка завжди приваблює гостей. Для романтичного вечора рекомендуємо завітати до Буффаліно, Хачапурі та Вино й Prynada Ukrainian Cafe. Ці заклади створюють особливу атмосферу для важливих моментів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Киеве

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все