Переглядів: 4539 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Романтична вечеря з улюбленими стравами, затишна домівка та кохана людина поруч – що може бути краще? Tomato.ua розповість про 5 топових варіантів з доставкою у Києві. У добірці цікаві пропозиції від Рис і Риба, Spicy NoSpicy, Spezzo, Ariar Catering, Tin Tin Food Spot.

Рис і Риба

Рис і Риба – це соковиті 300-грамові роли, свіжий лосось із Норвегії, особливий рецепт фірмового рису та оригінальні рецепти від бренд-шефа.

Рис і Риба пропонує безпрограшний варіант романтичної вечері – суші. Лише уявіть: ніжне поєднання рису та риби, затишна домівка, свічки, вино, улюблений фільм, ви та ваша кохана людина.

Рекомендуємо замовити на романтичну вечерю з коханою людиною новинки меню від Рис і Риба. Якщо ви не є прихильником вершкового сиру, зверніть увагу на роли Осака (395 грн) з лососем і тигровою креветкою та Кіото (255 грн) з лососем і авокадо.

Любителям гостренького неодмінно сподобаються роли з гуакамоле Сяке (300 грн) та Токіо (345 грн), а також Рол Нантай (225 грн) з неймовірно ніжним тунцем Елоуфін і соусом світ чилі. Ці та інші роли представлені в оновлених сетах за вигідною вартістю: сети 2, 3, 5, 9, 10 (665 – 1500 грн). Страви доставляють по Києву безкоштовно.

Spicy NoSpicy

Spicy NoSpicy – азіатский ресторан, де показують Азію, яка підкорила серця. В Азії спеції – це більше, ніж приправа для смаку. За допомогою спецій впливають на настрій, бажання та самопочуття. Команда ресторану розробила меню з урахуванням древніх вчень аюрведи. Ви можете обрати солодкий базилік або дрібку кайєнського перцю – варіантів безліч.

При замовленні вам підкажуть, який вплив має та чи інша спеція, та допоможуть обрати справу під настрій та почуття – кохання, пристрасть, захопленість, відданість, вірність, щастя тощо.

У меню доставки від Spicy NoSpicy представлені основні страви, салати, закуски, супи, суші та роли, десерти й бар. Чудові варіанти страв для романтичної вечері – Качка зі спаржею та грибами (470 грн), Пад Тай (240 грн), Гьодза з яловичиною та грибами (185 грн) та Сом в соусі теріякі з овочами (245 грн). На десерт замовте Павлова з полуницею та полуничним соусом (150 грн).

Вартість доставки залежить від обраної зони міста: безкоштовно/50 грн/за тарифами таксі.

Spezzo

Spezzo – ресторан італійської кухні з власною сироварнею та пекарнею. Гостям пропонують домашній хліб, свіжий сир, справжню неаполітанську піцу на дровах, фестивальне меню та сезонні пропозиції.

Один із головних героїв меню – сир – Буррата, Моцарела, Рікота, Страчателла – це класика сироваріння. Ще одна особливість – домашня паста, яку готують вручну.

Меню Spezzo складається з піци, основних страв і супів, закусок і салатів, гарнірів, різотто, пасти й равіолі, сирів, випічки та десертів. Яскраві позиції для романтичної вечері – Корейка ягняти з сочевичним фалафелем (335 грн), Різотто з креветками в томатному соусі (210 грн), Копчений вугор з картопляним пюре (265 грн) та Піца Пера Б’янка (215 грн) з моцарелою, горгонзолою, пармезаном і грушою.

Зробити замовлення можна на сайті Tarantino Family. По Києву страви доставляють безкоштовно, мінімальна сума замовлення – 200 гривень. При замовленні страв на суму від 550 грн ви отримаєте піцу в подарунок на вибір.

Ariar Catering

Романтична вечеря до Дня Святого Валентина від Ariar Catering –  чудовий подарунок для коханої людини.

У новому авторському меню від Шеф-кухаря – Сфери з батату та креветок, З печеного перцю з вугром, Татаки з яловичини в соєвій глазурі, Індичка су-від з копченою паприкою, Капрезе – страчатела, різноманітні десерти та інші цікаві страви.

Середня вартість фуд боксу з закусками асорті – 850-1000 грн.

Вартість доставки по Києву – 50 грн.

За домовленістю страви доставляють у передмістя.

Романтична вечеря з вишуканими стравами від Ariar Catering, декор, свічки та квіти – цей вечір неодмінно стане незабутнім. Такий сюрприз допоможе вам виразити свої почуття та підкреслити, наскільки важлива для вас кохана людина.

Tin Tin Food Spot

Tin Tin Food Spot – це унікальний спот на гастрономічній мапі Києва, який відправить закоханих у подорож трьома країнами. Тут кипить ароматний Фо, пахне неаполітанською піцою та спекотно від тако. Tin Tin Food Spot об’єднав заклади Pie Spot, Chica Poblana та Tin Tin.

У меню Tin Tin Food Spot представлена неаполітанська піца (27 см), нью-йоркській слайс (50 см), свіжоспечений цільнозерновий хліб, а також тако, гордітас, бурріто мехікано, спеціалітети та десерти. А ще – супи, неми, боули та основні страви.

Цікаві ідеї для романтичної вечері – Професор Турнесоль (255 грн) – карі з темпе, баклажанами та гуакамоле та Дюпон і Дюпонн (265 грн) – курка з бебі-кукурудзою в сливовому соусі, лічі, маринований редис.

Любителям піци рекомендуємо скуштувати піцу Страчаріта (466 грн) та Цесарідзе (488 грн). З головою зануритися у Мексику допоможе Комбо мікс (220 грн) – будь-які три тако чи кесадільї на вибір. До страв можна замовити безалкогольні напої, пиво та сидр/мед.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Видовые заведения столицы: панорамные кафе и рестораны Киева с красивым видом

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все