Переглядів: 998 Час на прочитання: 2 хв
Львов

У Львові гуляти вдвічі приємніше в зимовий період. Адже усі кав’ярні дихають новорічним настроєм, вуличні кнайпи роздають глінтвейн з корицею, а ресторани запрошують на розкішні вечірки. Період розваг та свят скоро буде відкрито. А поки Tomato.ua підкаже, куди піти на вихідні у Львові. У цій підбірці Котельня Run Bar, Zwin, Park. Art of Rest, Ахалі.

П’ятниця, 6 грудня

Котельня Run Bar розпочинає серію неймовірних костюмованих вечірок з морем авторських декорацій і запальною живою музикою. Правило одне: свобода самовираження. Ваша єдина задача в тому, щоб вразити інших своїм костюмом, бо саме такі образи будуть доповнювати цей вечір. Тематика вечірки: цирк, карнавал, ярмарок, вікторіанська епоха, балаган. Початок о 20:00, вхід — 50 гривень в образі, 100 гривень без нього. Для перших 20 гостей вхід безкоштовний.

Відвідайте акустичний вечір у ресторані Zwin. Цього разу там лунатиме музика від Progressive Quartet. Ви зможете насолодитись запашними винами під аранжовані світові хіти. Звучатимуть пісні таких виконавців, як Johnny Cash, U2, Daniel Cesar, Beatles, Louis Armstrong. Початок — о 19:30. Вхід вільний.

Субота, 7 грудня

У суботу Park. Art of Rest святкуватимуть 2 роки з моменту відкриття. На Park Birthday Evening буде неймовірно смачний торт від шеф-кухаря Руслана Сорочинського. Лунатимуть найкращі хіти планети, які буде виконувати Павло Ільницький. За мікрофоном працюватиме Євген Білявскій, а танцювальну частину вечора доповнить атмосферний саксофон у міцних руках Юрія Кардаша. Початок о 20:00.

Неділя, 8 грудня

У неділю серед усіх знаних у Львові смаколиків можна спробувати й хінкалі, оджахурі та мацоні — страви грузинської кухні. Їхня особливість полягає у тому, що страви відрізняються великою кількістю усіляких прянощів, приправ і соусів. Цю смакоту ви можете скуштувати в кафе Ахалі. Що спробувати найперше? Хорчулу — 139 грн, хачапурі на мангалі — 79 грн, чурчхелу — 59 грн та солянку по-грузинськи — 79 грн.

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

https://tomato.ua/blog/where-to-celebrate-new-year-in-lviv/

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все