Переглядів: 844 Час на прочитання: 2 хв
Львов

Чорна п’ятниця доторкнулася не лише до масмаркетів, але й до ресторанної сфери. Тому на ці вихідні заплануйте відвідати кілька закладів, які порадить Tomato.ua. У цій підбірці Odeon Night Club, Чотири Чебуреки. Prosecco Bar, Park. Art of Rest, L’amour de trois. Млинці, вино, кіно.

П’ятниця, 29 листопада

У п’ятницю відбудеться феєричне відкриття першого Просекко Пабу у Львові. Подія буде проходити в Odeon Night Club о 21:00. Це абсолютно нова локація для яскравих тусовок. Тут буде багато устриць, легендарних коктейлів і програма Biokukly Show. Не забудьте забронювати столик)

29 листопада пройде Black cheburek friday у Чотири Чебуреки. Prosecco Bar. Заклад підтримує zero waste та ідею відповідального споживання. Тому на чорну п’ятницю жодних знижок, лише гастрономічне мистецтво. Чорні чебуреки за чесною ціною.

Субота, 30 листопада

Park. Art of Rest вирішив провести осінь у компанії найбільшого романтика міста Anis Teyeb. Вхід вільний, початок о 20 годині.

Неділя, 1 грудня

У L’amour de trois. Млинці, вино, кіно пройде майстер-клас від Дмитра Коломійця. Вже вдруге до Львова приїжджає Dmitriy Kolomiets й проведе дегустацію віскі The Singleton of Dufftown Malt Master’s Selection. Це чудовий привід зібрати львівське ком’юніті барменів за одним столом. Також Дмитро дасть майстер-клас на тему «Конкурси на професійному шляху бартендера». Початок о 12:00. Зустрінемось!

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

https://tomato.ua/blog/restaurants-with-childrens-menu-in-lviv/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все