На Поштовій площі в Києві розмістився сезонний пивний бар «РічПорт».
Заклад складається з двох просторих залів та літньої тераси, з якої відкривається мальовничий вигляд на набережну Дніпра.
Затишний інтер'єр бару дизайнери оформили в портовій тематиці - фактурне дерево, металеві заклепки на кутах, декоративні тканинні мішки, лампи в стилі лайнерів і маленькі яскраві лампочки. Один із залів оснащений відкритою шоу-кухнею, а в другому залі через панорамні вікна можна спостерігати за річковими хвилями.
Головною особливістю закладу вважається асортимент розливного та пляшкового пива. Серед фірмових напоїв відзначають пиво «Дніпро-1», «Баркас», «Пароплав» і «Метеор».
Крім цього, барна карта містить міцний алкоголь, червоні, рожеві та білі вина Італії, Франції, Іспанії, вина у бокалах.
Меню закладу складається з популярних європейських страв з акцентом на пивній кухні. Кухарі готують різні холодні, гарячі й пивні закуски, салати, бургери, перші страви, страви для компаній гостей, основні страви, гарніри, страви на мангалі, десерти.
Фірмовими позиціями меню «РічПорт» вважаються:
- франкфуртські й мюнхенські ковбаски на мангалі власного приготування,
 - бургер «Річпорт» з пшеничною булочкою з кунжутом, соковитою яловичою котлетою, томатами, хрустким беконом і соусом барбекю,
 - салат з лососем і авокадо в горіховому соусі,
 - крем-суп з печериць,
 - закуска «Річпорт» з кукурудзою-гриль, мисливськими ковбасками, джерки з в'яленої курки, курячими крилами й картоплею фрі,
 - шашлик з телятини,
 - свинячі вушка в спайсі соусі,
 - гаряча сковорідка «Річпорт» з ковбасками чилі, бобами, кінзою і картоплею,
 - медальйони з телятини з соусом «Джек Деніелс»,
 - рулька зі свинини «Річпорт» з картоплею по-селянськи й кукурудзою-гриль,
 - вишневий штрудель.
 
Для шанувальників футболу в барі встановлено плазмовий екран для трансляції матчів.
        
              
                      
                          
Открытая площадка/Летняя терраса