Пивний бар «РічПорт» розмістився на Поштовій площі в Києві. Заклад складається з двох просторих залів та літньої тераси з якої відкривається мальовничий вигляд на набережну Дніпра.
Затишний інтер'єр бару дизайнери оформили в портовій тематиці - фактурне дерево, металеві заклепки на кутах, декоративні тканинні мішки, лампи в стилі лайнерів і маленькі яскраві лампочки.
Один із залів оснащений відкритою шоу-кухнею, а в другому залі через панорамні вікна можна спостерігати за річковими хвилями. Головною особливістю закладу є асортимент розливного та пляшкового пива.
Серед фірмових напоїв відзначають пиво «Дніпро-1», «Баркас», «Пароплав» і «Метеор».
Крім цього, барна карта містить міцний алкоголь, червоні, рожеві та білі вина Італії, Франції, Іспанії, вина у бокалах. Меню закладу складається з популярних європейських страв з акцентом на пивній кухні.
Кухарі готують різні холодні, гарячі й пивні закуски, салати, бургери, перші страви, страви для компаній гостей, основні страви, гарніри, страви на мангалі, десерти.
Фірмовими позиціями меню «РічПорт» вважаються:
- франкфуртські й мюнхенські ковбаски на мангалі власного приготування,
- бургер «Річпорт» з пшеничною булочкою з кунжутом, соковитою яловичою котлетою, томатами, хрустким беконом і соусом барбекю,
- салат з лососем і авокадо в горіховому соусі,
- крем-суп з печериць,
- закуска «Річпорт» з кукурудзою-гриль,
- мисливськими ковбасками,
- шашлик з телятини,
- свинячі вушка в спайсі соусі,
- гаряча сковорідка «Річпорт» з ковбасками чилі, бобами, кінзою і картоплею,
- медальйони з телятини з соусом «Джек Деніелс»,
- рулька зі свинини «Річпорт» з картоплею по-селянськи й кукурудзою-гриль,
- вишневий штрудель.