У самому центрі Києва, на перетині вулиць Басейної та Великої Васильківської, у будівлі торгового центру «Арена Сіті», гостей зустрічає ресторан української кухні «Salo Bar».
У меню основний акцент зроблено на асортименті борщу, який варять за рецептами з різних регіонів України. У ресторані можна замовити полтавський борщ з домашнім півнем і галушками, борщ по-старокиївськи на квасі, пісний борщ з чорносливом і білими грибами.
Також гостям представлені вареники, сало, деруни, основні страви, ...
У самому центрі Києва, на перетині вулиць Басейної та Великої Васильківської, у будівлі торгового центру «Арена Сіті», гостей зустрічає ресторан української кухні «Salo Bar».
У меню основний акцент зроблено на асортименті борщу, який варять за рецептами з різних регіонів України. У ресторані можна замовити полтавський борщ з домашнім півнем і галушками, борщ по-старокиївськи на квасі, пісний борщ з чорносливом і білими грибами.
Також гостям представлені вареники, сало, деруни, основні страви, гарячі й холодні закуски, млинці з різними начинками, домашні котлети, перші страви, зрази, домашня випічка та десерти.
Крім цього, у ресторані можна покуштувати страв, які випікають у дров'яній печі:
- шашлик зі свинячого ошийка,
- смажене курча з цукіні й аджикою,
- курячий шашлик,
- каре українського ягняти,
- стейк «Рибай» з української мармурової яловичини,
- стейки з сома і лосося.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- борщ у домашньому хлібі з салом,
- бограч,
- деруни з куркою і грибами, запечені в горщику,
- млинці з м'ясом, котлети з щуки,
- салат «Олів'є» по-закарпатськи з телячим серцем,
- запечену качку з яблуками,
- кролика в сметані з овочами,
- баранину, тушковану з овочами,
- торт «Київський».