У самому центрі Києва, на перетині вулиць Басейної та Великої Васильківської, у будівлі торгового центру «Арена Сіті», гостей зустрічає ресторан української кухні «Salo Bar». 
У меню основний акцент зроблено на асортименті борщу, який варять за рецептами з різних регіонів України. У ресторані можна замовити полтавський борщ з домашнім півнем і галушками, борщ по-старокиївськи на квасі, пісний борщ з чорносливом і білими грибами. 
Також гостям представлені вареники, сало, деруни, основні страви, ... 
                        У самому центрі Києва, на перетині вулиць Басейної та Великої Васильківської, у будівлі торгового центру «Арена Сіті», гостей зустрічає ресторан української кухні «Salo Bar».
У меню основний акцент зроблено на асортименті борщу, який варять за рецептами з різних регіонів України. У ресторані можна замовити полтавський борщ з домашнім півнем і галушками, борщ по-старокиївськи на квасі, пісний борщ з чорносливом і білими грибами.
Також гостям представлені вареники, сало, деруни, основні страви, гарячі й холодні закуски, млинці з різними начинками, домашні котлети, перші страви, зрази, домашня випічка та десерти.
Крім цього, у ресторані можна покуштувати страв, які випікають у дров'яній печі:
- шашлик зі свинячого ошийка,
 - смажене курча з цукіні й аджикою,
 - курячий шашлик,
 - каре українського ягняти,
 - стейк «Рибай» з української мармурової яловичини,
 - стейки з сома і лосося.
 
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- борщ у домашньому хлібі з салом,
 - бограч,
 - деруни з куркою і грибами, запечені в горщику,
 - млинці з м'ясом, котлети з щуки,
 - салат «Олів'є» по-закарпатськи з телячим серцем,
 - запечену качку з яблуками,
 - кролика в сметані з овочами,
 - баранину, тушковану з овочами,
 - торт «Київський». 
 
        
              
                      
                          
Бизнес-ланч