«5 ЕЛЕМЕНТ» - це спортивний комплекс, який розмістився в Подільському районі Києва, на вулиці Електриків.
У розпорядженні відвідувачів вишуканий дворівневий ресторан і простора зелена тераса з екзотичними деревами.
Інтер'єр закладу дизайнери оформили в сучасному стилі мінімалізму - білосніжні й кремові відтінки, оригінальні меблі, панорамні вікна, прозора стеля, мармурова підлога і світле дерево в оздобі.
Основу меню ресторану складають популярні й авторські страви європейської кухні, а також фітнес-меню.
Тут гостям подають закуски, салати, супи, страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, гарніри, домашню свіжу випічку та десерти.
Серед коронних страв ресторану відзначають:
- карпачо з восьминога,
- брускети з печеним перцем і козячим сиром,
- салат з вугром і авокадо,
- гарбузовий крем-суп з білими грибами,
- стейк з тунця з помідорами й обліпиховим соусом,
- стейк Рибай з соусом «Барбекю»,
- телячу щоку з картоплею гратен, цибулею у вині й розмариновим соусом,
- каре телятини з пюре з пастернаку,
- восьминога з гороховим різото і соусом «Верджі»,
- гребінці зі спаржею і голландським соусом,
- лінгвіні з восьминогом, базиліком і томатами,
- різото к'янті з качкою і яблуками,
- тістечко з манго на шоколадному ганаші.
Також у ресторані готують національні українські страви за традиційними рецептами, серед яких відзначають:
- деруни з хрусткою цибулею і підчеревиною,
- котлету по-київськи з картоплею пай,
- ковбасу по-домашньому з кабачками й гірчичним соусом.
У розділі зі стравами японської кухні представлені закуски, салати, сашимі, супи, суші й макі, класичні та каліфорнійські роли, основні страви.
Барна карта ресторану містить розливне і пляшкове пиво, широкий асортимент міцного алкоголю, домашні лимонади, фреші, каву, кавові мікси, фірмові домашні чаї, а також карту вин.
У ранковий час у закладі представлено меню комплексних сніданків.
Для маленьких гостей розроблено окреме дитяче меню.