Ресторан «Аристократ» зустрічає своїх гостей на другому поверсі конгрес-готелю «Пуща», який стоїть на вулиці Миколи Юнгерова на Оболоні в Києві.
Заклад розкинувся в мальовничій місцевості курортної зони столиці Пуща-Водиця.
До послуг гостей ресторану просторий основний зал, розрахований на 180 осіб, малий бенкетний зал з місткістю 80 персон, а також два бари, літня тераса для 30 відвідувачів і великий критий літній майданчик, де можуть розміститися до 300 осіб у форматі бенкету і 400 гостей у форматі фуршету.
Затишний інтер'єр ресторану «Аристократ» дизайнери виконали в сучасному класичному стилі – тепла пісочна колірна палітра, меблі з натурального дерева темних порід, дизайнерські світильники, панорамні вікна.
У меню ресторану представлені авторські страви високої української кухні, а також традиційні європейські страви.
У ранковий час у ресторані подають сніданки за системою «шведський стіл». Особливістю ресторану «Аристократ» вважається наявність фабрики-кухні, де кухарі готують з продуктів, створених своїми руками.
Відвідувачі можуть замовити домашні копченості, консервацію, страви з фермерського м'яса й риби, овочі, фрукти і ягоди, які вирощують місцеві фермери в екологічно чистих умовах, свіжу випічку.
Також у меню представлені салати, холодні закуски, перші страви, другі гарячі страви, гарніри.
До фірмових позицій відносяться:
- теплий салат з телятиною і кунжутним соусом,
- салатний мікс з сиром дор блю і карбонатом власного виробництва,
- асорті з копченого сома, скумбрії, лосося власного приготування,
- томатний суп з морепродуктами «Чіопіно»,
- фузілі з лососем у вершковим соусі,
- запечена домашня курка в часниковому соусі,
- клаб-стейк з телятини з білими грибами й спаржевою квасолею,
- каре баранини з брусничним соусом,
- закарпатська форель на грилі з вареними овочами,
- лосось зі спаржевою квасолею і соусом «Холаньез».
Щоп'ятниці в ресторані «Аристократ» проводять тематичні вечері, на яких гості можуть познайомитися з традиційними стравами різних кухонь світу.
Змістовна карта бару ресторану складається з асортименту міцного алкоголю, пляшкового пива, а також містить домашній узвар, морс, лимонади, свіжовичавлені соки, натуральну каву і кавомікси, фруктові та трав'яні чаї.
Окремо представлена винна карта, в якій гості знайдуть ігристі, білі, червоні вина Італії, Франції, Іспанії, Чилі, Австралії, Нової Зеландії, Аргентини.
Також у ресторані представлено корпоративне меню, яке містить каво-брейки, бізнес-ланчі й бізнес-вечері, фуршети й бенкети.
У закладі надають послуги професійного кейтерингу.