На Бессарабській площі гостей зустрічає ресторан «Бессарабія». Головна прикраса основного залу на першому поверсі закладу — бессарабський сіфуд-бар, який становить собою величезну вітрину зі свіжої сезонної риби й молюсків на льоду. У глибині приміщення розташована невелика і затишна винна кімната. Мінус перший поверх займає коктейльний бар.
Інтер'єр ресторану виконаний у нейтральних відтінках і оформлений дизайнерами в стилі casual. Яскравим доповненням і тематичним декором служать килими ручної роботи з бессарабськими візерунками та орнаментами.
Основний акцент у меню зроблено на регіональних морепродуктах, сезонній рибі, баранині та яловичині. Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв південної української кухні в авторській інтерпретації. М'ясо і риба, представлені в меню, дозрівають у спеціально встановлених камерах. Дунайський оселедець, чорноморські мідії та рачки, рапани й форель, судак, товстолобик поставляються в «Бессарабію» кілька разів на тиждень.
Фірмові позиції меню:
- тартар з чорноморських креветок і рачків,
- «Lolly-frogs» з жаб'ячих лапок з цитрусово-медовим соусом,
- чорба з баранячими потрохами, баранина, тушкована в молоці, з трюфелюним пюре й карамельним соусом,
- рис з чорноморськими бичками, судаком, мідіями, рапанами, раками й козячим сиром.
З-поміж десертів виділяють коронну страву – шоколадний десерт з малиною. Варто відзначити, що баранину в ресторані готують в декількох варіаціях: тушкують у молоці й подають з трюфельним пюре, смажать баранячі реберця з овочами, пропонують фірмову «овечу спинку» і баранячі ковбаски. Одна з фірмових страв – смажені баранячі нирки з нутом і томатами.
Також у меню є ряд традиційних бессарабських страв:
- плачинда,
- форшмак,
- мамалига,
- зам,
- рибний суп.
В алкогольній карті представлені українські вина й вина Нового Світу, а також авторські коктейлі, для приготування яких використовують кріплені вина, традиційні лікери, мескаль і кальвадос на ревені й полуниці. У карті напоїв є фірмова бессарабська кава на піску. Щоп'ятниці в ресторані влаштовують вечірки в циганському стилі.