Заклад зачинено…
Заклад, який ви шукали на жаль закрито. Але у нас ще багато цікавого.

Ресторан Бессарабія

Бессарабія
?
Київ, пл. Бессарабська 7
?
Все фотографии
Ресторан Бессарабія
Київ, пл. Бессарабська 7
Київ, пл. Бессарабська 7
+38 098 356 8686
Театральна
Опис
На Бессарабській площі гостей зустрічає ресторан «Бессарабія». Головна прикраса основного залу на першому поверсі закладу — бессарабський сіфуд-бар, який становить собою величезну вітрину зі свіжої сезонної риби й молюсків на льоду. У глибині приміщення розташована невелика і затишна винна кімната. Мінус перший поверх займає коктейльний бар. Інтер'єр ресторану виконаний у нейтральних відтінках і оформлений дизайнерами в стилі casual. Яскравим доповненням і тематичним декором служать килими ручн...

На Бессарабській площі гостей зустрічає ресторан «Бессарабія». Головна прикраса основного залу на першому поверсі закладу — бессарабський сіфуд-бар, який становить собою величезну вітрину зі свіжої сезонної риби й молюсків на льоду. У глибині приміщення розташована невелика і затишна винна кімната. Мінус перший поверх займає коктейльний бар.

Інтер'єр ресторану виконаний у нейтральних відтінках і оформлений дизайнерами в стилі casual. Яскравим доповненням і тематичним декором служать килими ручної роботи з бессарабськими візерунками та орнаментами.

Основний акцент у меню зроблено на регіональних морепродуктах, сезонній рибі, баранині та яловичині. Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв південної української кухні в авторській інтерпретації. М'ясо і риба, представлені в меню, дозрівають у спеціально встановлених камерах. Дунайський оселедець, чорноморські мідії та рачки, рапани й форель, судак, товстолобик поставляються в «Бессарабію» кілька разів на тиждень.

Фірмові позиції меню:

  • тартар з чорноморських креветок і рачків,
  • «Lolly-frogs» з жаб'ячих лапок з цитрусово-медовим соусом,
  • чорба з баранячими потрохами, баранина, тушкована в молоці, з трюфелюним пюре й карамельним соусом,
  • рис з чорноморськими бичками, судаком, мідіями, рапанами, раками й козячим сиром.

З-поміж десертів виділяють коронну страву – шоколадний десерт з малиною. Варто відзначити, що баранину в ресторані готують в декількох варіаціях: тушкують у молоці й подають з трюфельним пюре, смажать баранячі реберця з овочами, пропонують фірмову «овечу спинку» і баранячі ковбаски. Одна з фірмових страв – смажені баранячі нирки з нутом і томатами.

Також у меню є ряд традиційних бессарабських страв:

  • плачинда,
  • форшмак,
  • мамалига,
  • зам,
  • рибний суп.

В алкогольній карті представлені українські вина й вина Нового Світу, а також авторські коктейлі, для приготування яких використовують кріплені вина, традиційні лікери, мескаль і кальвадос на ревені й полуниці. У карті напоїв є фірмова бессарабська кава на піску. Щоп'ятниці в ресторані влаштовують вечірки в циганському стилі.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!