На Подолі в Києві, на вулиці Костянтинівській, розмістився ресторан азербайджанської кухні «Буглама».
Меню закладу містить широкий асортимент страв східної та європейської кухонь. Гостям подають салати, супи, закуски, борошняні вироби, гарячі страви, страви від шефа, страви, оригінальні соуси, пасти, бургери, десерти.
У ранковий час у ресторані готують різні варіанти комплексних сніданків - сирники зі сметаною, яєчню з томатами за східним рецептом, омлет з овочами й сиром, телячі котлети «Тава кебаб» по-бакинськи з яєчнею і зеленню.
Родзинкою меню «Буглама» вважаються страви з мангал-меню, серед яких відзначають: люля-кебаб з баранини, антрекот з телятини, м'якоть баранини, дораду на мангалі з соусом «Наршараб».
Також до фірмових страв ресторану відносяться:
- салат з бастурмою власного приготування,
- шурпа з бараниною й овочами,
- узбецький плов «Справжній смак сходу»,
- буглама з телятиною «Пальчики оближеш» і тушкованими овочами,
- буглама з баранини «Вас здивує»,
- курка «Левенгі», фарширована волоськими горіхами,
- садж з баранини від шефа,
- салат з морепродуктів,
- лагман,
- кесаділья з телятиною, овочами, соусом «Чилі» й хрусткою тортильєю,
- каре телятини під гірчичним соусом,
- пахлава.
Крім цього, у ресторані відвідувачі можуть замовити ароматний і димний кальян на соку, воді, вині, молоці, коньяку й у фруктових чашах, який готують з авторських сумішей тютюну торгових марок Serbetli та Fumari.
Затишний інтер'єр закладу виконаний у сучасному стилі з елементами східного декору - теплі пісочні відтінки, цегляне муровання стін, м'які дивани з подушками, зони для трапез і відпочинку, настінні малюнки із зображенням пустелі й каравану, м'яке світло абажурів.